onsdag 14 oktober 2009

Favorit i repris och några livebilder!

Den här limegröna igelkotts tröjan hade vi bla med oss i present till vår lille grann pojke som fyllde 1 år idag. Har ju sytt en nästan likadan till min egen son för ett tag sedan men eftersom grann pappan har en viss förkärlek till den här grön färgen fick det bli en till deras son också. Denna är också sydd efter Åsa Lennartssons mönster. Denna gång i storlek 80, men med något förlängda ärmar och förlängt fram och bakstycke blev det nog mer som en 86:a. Provade ännu en gång att sy mudd i halsen och det funkade bra även denna gång. Hoppas nu bara att tröjan passar mottagaren!

Nedan kommer några livebilder på tidigare sydda plagg...


Största storasystern i familjen i sin orange molntunika! Var snäll och bortse från den otroligt stökiga hallen i bakgrunden:) Svårt att få någon bra ordning i en hall av usel modell som ska rymma kläder till 5 personer!

Lillebror i sin, om jag får säga det själv, ursöta kaninpyjamas. I den sover han gott!

3 kommentarer:

  1. Vilka jättefina kläder och supersöta barn. Jag är extra förtjust i pyamasen och lillebror verkar tycka detsamma :).

    SvaraRadera
  2. Söta barn i fina kläder!! Men tycker du hallen är stökig??? Välkommen hem till oss :-D

    SvaraRadera
  3. Ojojoj vad fin hon är i sin orange tunika!!! Urfin! Lillebror myser i sin fina kaninpyjamas, ser gosig ut! Blev sugen på en egen jag!
    Jasså rörig hall...? Ser hur proper ut som helst! 5 i familjen kräver sin hall, ja nästan med en sträng vaktmästare som ser till att INGEN droppar kläder där de står... hos oss iaf.

    /Madeleine

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails