torsdag 12 november 2009

Vackra stjärnor!

Nu är äldsta dotterns stjärntunika klar! Även den är sydd i härligt mjuk men inte så tjock velour frånMjuka Tyger. Jag är ärligt talat själv inte så förtjust i svart och grått, gillar gladare färger bättre, speciellt på barn, men den blev verkligen jättefin om jag får säga det själv. Hade gärna bjudit på en livebild men dottern är i skolan så det får bli en annan dag... I dag blir det ännu en VAB dag med sonen vars hosta aldrig verkar vilja ge med sig:( Nu har vi varit och fått hostmedicin iallafall så förhoppningsvis ska den väl börja ge med sig! I går tillbringade vi två timmar i kö för att döttrarna skulle få influensa vaccin. Pust! Samma visa lär det bli om tre veckor då de ska ha andra sprutan och sedan ska väl vi vuxna också vaccineras .Sedan hoppas jag att de ändrar sig och även vaccinerar barn under 3 år så vi kan få hela familjen vaccinerad! Jösses, vilken apparat detta vaccinerande har blivit!!! Hoppas nu bara vi slipper biverkningar...

Äntligen blev jag helt nöjd med resåren i halsen och denna gång fick JuMel märket sitta på ena ärmen!

Mönster och tyg:Eget mönster i storlek 128 och stjärnvelour och mudd från Mjuka Tyger.


Positivt:Att resåren i halsen blev så bra och att tunikan blev finare än jag trott:)


Negativt:Inget!

9 kommentarer:

 1. Vad fin! Snyggt med ärmarna, som på den i förra inlägget!

  SvaraRadera
 2. Förresten, hur lägger du upp länkarna till tävlingar och sånt till höger i bloggen????

  SvaraRadera
 3. Fint!! gillar de lååånga muddar!!

  SvaraRadera
 4. Vilken fin. Du har verkligen fått till resåren jättesnyggt i halsen. Syr du fast den smalare delen av ärmen i den vidare när du syr ärmen eller är de två separata ärmar?

  SvaraRadera
 5. jätte jättefin, kan tänka mig att det bli nytåraftonsklänning, passar perfekt. på stoff och stil har den här velour, exakt men limegrön och orange botten, och tror att det kostar mindre. ska dit snart, för mitt första besök räkte till pingviner och några stuvar av trikå. kram!

  SvaraRadera
 6. Jag använder en prymtång som jag köpt från Bibbi. Den är värd varenda krona. Tidigare slog jag i mina knappar, men jag var hela tiden osäker på om de skulle hålla.

  SvaraRadera
 7. Underbar! Dottern kommer att älska den! Har också vaccinerat mig (i tisdags) på jobbet. Det gjorde ont en del i armen, särskilt på kvällen/natten, men annars har jag inga biv. Skönt! Här har man inte börjat vaccinera barnen ännu, först i v 48! Helt otroligt! Fattar inte varför det ska ta sån tid. Influensan härjar ju ganska kraftigt nu. Får hoppas att de klarar sig!
  Ha det gott!
  Kram

  Lina

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails