onsdag 25 november 2009

Jaaaa, jag vann!!!

Jag som sällan eller aldrig brukar vinna någonting har vunnit min andra "blogg" tävling! Tidigare i höst vann jag fina tyger hos Alesia Made By Mama och nu i eftermiddag ser jag till min förvåning att jag vunnit Lilla NovaK:s tävling om ett valfritt plagg. Jag är så glad så glad för jag har verkligen varit sugen på ett par av Jessicas underbara jeans med långa muddar. Jag tycker att de är så coola de där jeansen!!! Nu ska jag bara fundera ut vilket av mina två yngsta barn som ska få stoltsera med dessa snygga jeans! Lutar åt att det blir sonen... Resultatet lär väl dyka upp här så småningom.

Föresten, är det någon som vet vad jag gör för fel när jag inte lyckas med att länka till andra bloggar? Tycker jag gör som jag gjort tidigare men länken verkar inte fungera som den ska...:(

5 kommentarer:

 1. GRATTIS!!!! :-D Vad roligt att bli den lyckliga vinnaren! Grattis!

  /Madeleine

  SvaraRadera
 2. vad? det kalas tur! jag aldrig vunnit och det verkar inte komma nån tur änn, men denna gång är jag lika glad för din skull. grattis, grattis igen!

  SvaraRadera
 3. Grattis. Om det större barnet får byxorna, så kan ju den mindre ärva dom sen!

  SvaraRadera
 4. Grattis!! Med linket, deletar du http:// innan du kopierar in bloggadressen? För det finns http:// i adressen samt i linkmojängen och d[ blir det två http:// och d[ funkar det inte. Fast det har du säkert redan kollat. Annars vet jag inte!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails