söndag 15 november 2009

Riktigt retro flodisar och natt tåg!

Sonens garderob har utökats, inte för att det behövdes utan för att jag som vanligt inte kunde låta bli!:) Härligt orange/vit randiga velour muddisar med matchande tröja i det orange flodis tyget på fram och bakstycke och med randiga velour ärmar.
Muddisarna är sydda efter mitt eget mönster i storlek 98 med hyffsat långa muddar nedtill och i midjan. Han kommer garanterat att kunna ha dem lääänge. Blev inte så överförtjust i natt tågs tyget när det dök upp här hemma men det blev mycket finare på ett färdigt plagg. Kunde inte låta bli att sy en tröja av det när jag såg hur bara det passade ihop med det randiga velour tyget.


Mönster och tyg: Muddisar-eget mönster i storlek 98. Tröjan med fickan- Ottobre 1/2009 i storlek 92 men med förlängda ärmar. Natt tågs tröja- Mönster från Äppel Päppel i storlek 86/92 men med förlängda ärmar. Samtliga tyg från Jofotex, förutom den bruna och vita mudden som kommer från Mjuka Tyger och Stoff och Stil.


Positivt:Att allt matchade så bra och att sömnaden flöt på utan missöden! Att Jofotex öppnat webbshop och att leveransen därifån gick super snabbt!


Negativt:Att jag inte beställde orange mudd till natt tågen, trodde att den jag hade skulle passa, men icke! Blev fint med vitt, men vill gärna ha matchande orange till nästa projekt av tyget...

8 kommentarer:

 1. jag har skickat orange finribad till dig, den skulle passa, har du glömt bort det? eller redan tog slut?, skittsnygga flödisarset och tagtröja. kram!

  SvaraRadera
 2. känner igen det där med att det inte behövs mer kläder i garderoben... men så fina! klart du inte kunde låta bli!

  SvaraRadera
 3. men jag har ju mer, kan skicka dig en liten bit, hur mycket skulle du behöva?

  SvaraRadera
 4. Superfina kläder! Det där med färgmatchning är så himla svårt ibland...man har hur mycket tyg som helst, men ändå passar det inte riktigt ihop! :) Hoppas allt är bra med er och att ni haft en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. vilka fina kläder... Det randiga med flodisarna är super!!!

  SvaraRadera
 6. vi gör såhär att behöver du det, nån gång och inte hittar, så skickar jag det. kram!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails