torsdag 15 juli 2010

Tusen tack Aleisa!

Tidigare i år gjorde jag och Aleisa som har bloggen Made By Mama ett byte! Det var jag som önskade mig en av hennes fina tunikor till min 6-åring och jag sydde den här till hennes dotter.
Första tunikan som hon sydde blev på tok för stor för lilla M så den fick ett nytt hem hos Anna, Od Andulky, om jag inte minns helt fel... Sedan har leveransen av tunika nr 2 av olika skäl tagit lite tid men som ni ser var den väl värd att vänta på. Eftersom Aleisa fortfarande var osäker på storleken skickade hon två nästan likadana tunikor och som ni ser passade den större storasyster perfekt!:)
Tusen tack snälla Aleisa för ett jätte bra byte!

6 kommentarer:

 1. nejmen, vad glad man blir! Underbart att sluta oroa mig för en grej som löste sig så fint, och mycket mer glädje att se dina söta tjejer friska och glada med sina tunikor. Jag skickar snart lille man MBM sjkorta, hahaha, ja, han måste också ha! TACK för denna gång! och för att du är så som du är! KRAM!

  SvaraRadera
 2. Tjejerna är fantastiskt fina i sina nya tunikor. Skön stil/design på plaggen som helt klart skulle gå hem även hos min tjej!

  SvaraRadera
 3. Så söta tjejer! Vill önska dig och familjen en skön sommar! Börjar min semester idag och det ska bli otroligt sköööööönt! Vi hörs! Kram /Lina

  SvaraRadera
 4. Superfina på söta tjejer!! Den stora har jag ;-).
  Ha en skön söndag!!!

  SvaraRadera
 5. hahahaha, Anna, den har du! men än så länge kan du inte ha den nu, magen är stoooooooor!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails