onsdag 14 juli 2010

Rinos vinnar tröja!

Som ni kanske minns så var det Rino som vann min tävling om en t-shirt till vuxen eller barn. Hon valde en t-shirt till sin 8-årige son och efter att jag hade talat om vilka tyger jag hade att erbjuda valde hennes son denna kombination. Visst blev det snyggt med svart till det röd/vita stjärn tyget?
Återigen valde jag att fålla med en dekorsöm av samma anledning som tidigare, att fåll med tvillingnål så ofta släpper:( Det är ju aldrig kul, men värre när man inte ska ha plagget själv! Nu återstår bara att lägga tröjan på lådan och hoppas på att den passar mottagaren och att han blir nöjd! Känns verkligen aningen nervöst att posta något till Rino som syr så otroligt snygga och proffsiga klänningar!!!


Mönster och tyg: Mönster i storlek 134 från Äppel Päppel och röd/vit stjärn jersey från Jny Design.


Positivt: Att vi kanske köper en nyare husvagn imorgon och att hela familjen har semester från måndag:)


Negativt: Att jag fick sy om ena ärmen på tröjan för att jag upptäckte ett pytte pytte litet hål i tyget mitt på ärmen när jag skulle sy ihop sidorna på tröjan:(

8 kommentarer:

 1. Jättefin! En tuff tröja till en cool kille!

  SvaraRadera
 2. Supersöt, jag tycker det här är din grej, eller en av dem, för du gör jättefina kläder. Idag postade jag och känner samma osäkerhet. hoppas hoppas hoppas!

  SvaraRadera
 3. Så fin! Synes du er kjemeflink! Hvilken symaskin har du? Synes denne dekorsømmen er kjempefin, greit å bruke istedenfor tvillingnål. Ha en videre fin sommer og håper det blir ny husvogn på dere:) Lykke til!

  SvaraRadera
 4. Jättefin och snyggt med det svarta till. Visst är det tråkigt när man upptäcker hål i tyget när plagget är så gott som klart. Har också varit med om det och det är riktigt surt (som barnen säger här i småland :D)

  SvaraRadera
 5. Snygg! SÅ irriterande med hål i tyget som inte märks innan man sytt ihop. Det händer ju inte så ofta men stör gör det..

  SvaraRadera
 6. Tycker stjärnmönstret är så fint och det blev en bra kombo!

  SvaraRadera
 7. Jättesnyggt med svart till detta tyg! Mycket läcker tröja :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails