tisdag 6 juli 2010

"COOLT" byte!

När jag såg de fina "Coola" skjortorna som Palven hade gjort blev jag så sugen på en "Cool" skjorta åt lilleman att jag inte kunde låta bli att fråga henne om hon kunde tänka sig ett byte. Det tog inte lång tid så fick jag ett positivt svar och här är den "Coola" skjortan. Visst är den jättefin?! Tyvärr är sonen inte riktigt kurant efter helgens magsjuka så jag har inte fått honom att prova skjortan men i den bästa av världar så kommer en livebild senare.
Jag fick även en stor bit av detta fina brun/vita retro tyg! 6-åringen har redan beställt en ärmlös klänning, vet inte riktigt hur hon tänkt att den ska se ut? Nåja, tygbiten är som sagt stor och räcker till mer än en klänning.
Nu undrar ni förstås vad jag ska sy i utbyte? Plagget är på gång och skulle nog ha varit klart nu om inte jag hade kört av min sista tvillingnål... Tack och lov för Bibbi och hennes blixt snabba leveranser. Jag beställde i går em och idag hade jag alla grejorna hemma! Kan man få bättre service någonstans?!

Positivt: Att det är så kul med byten! Det härliga sommarvädret vi äntligen fått tillbaka!

Negativt: Den grymma magsjukan som grasserar i familjen. Nu är 9-åringen däckad för andra dagen... Blev inget bad för oss idag:( Om det finns vinter kräksjuka på sommaren så måste det vara det barnen haft/har för så magsjuka har de aldrig varit.

Slutligen: Tusen tack snälla Madelen för ett super bra byte!

8 kommentarer:

 1. Ett kanonbyte! Dessa s´kjortor hon gör är bara så läckra. Jag ryser när jag läser om er magsjuka!! Hoppas ni snart är på fötter igen
  :-)

  SvaraRadera
 2. Den var ju verkligen cool! Roligt byte!

  SvaraRadera
 3. Hoppas kepsen kommit fram? Tråkigt att vara sjuka, krya på er!
  Fint byte!

  SvaraRadera
 4. Håller med,cool skjorta och fint tyg i bytet!
  Krya på er!

  SvaraRadera
 5. Superkul med byten, verkligen. Hennes textplagg är hur fräna som helst! Ser fram emot vad du syr i utbyte. Krya på er!!!

  Psst, jovisst är Bibbi bara bäst!

  SvaraRadera
 6. så roligt med byten ju!
  Skjortan är jättefin! Å hoppas verkligen att familjen blir helt bra snart!!

  SvaraRadera
 7. Visst är det kul med byten!!
  Krya på er!!

  SvaraRadera
 8. Jättecool :-) Hoppas ni hämtar er från jobbiga sjukdomar!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails