lördag 3 april 2010

Jag har gjort det igen!:)

Jepp, återigen har jag faktiskt blivit så lockad av Johannas och Znok designs härliga tyger att jag sytt en tröja till mig själv istället för att i första hand sy något till barnen! Jag använde samma mönster, fast med v-ringning, som till glad elefant tröjan men lyckades glömma bort att jag klippte utan sömsmån förra gången så den här tröjan fick jag sy in lite för att få den att sitta som jag vill. Nåja, det är ju faktiskt en enkel match, speciellt nu när jag har overlocken! Den är verkligen en pärla att sy med, jag är så glad att jag köpte den:)

Idag blir det nog en tur till slalombacken även fast vädret iallafall än så länge är mulet. Kan vara skönt att vara ute och röra på sig lite ändå. Ha en trevlig Påskafton!

Mönster och tyg: Johannas underbara ubåtar från Znok design och cerise mudd från Ohlssons. Mönster i storlek 36 från Ottobre Creative workshop.

Positivt: Att jag vågade mig på v-ringning med kantband och att jag blev nöjd!

Negativt: Skulle väl vara att jag glömde att klippa ut tröjan utan sömsmån och att jag tycker att ärmarna skulle ha kunnat vara bara liiite kortare.

11 kommentarer:

 1. Underbar tröja! Sen jag såg tyget har jag varit sugen på att sy en tröja till mig själv, men var osäker på mönstrets storlek. Men det blev ju apsnyggt! Får beställa lite tyg från Znok endera dagen...

  SvaraRadera
 2. Jättehärlig! Livebild skulle vara kul :-) Detta är det första plagg jag ser med ubåtarna. Jag har inte köpt tyget så det är roligt att få se vad alla andra skapar.

  SvaraRadera
 3. Jättefin! Är också sugen på det där tyget, men har fått hejda mig lite för stunden... Kul att du sytt till dig själv - här blir det (tyvärr) mest barnkläder. Glad Påsk!

  SvaraRadera
 4. fiiiin. Jag har också beställt lite av det tyget, det är såååå fint...

  Happy Easter!!

  SvaraRadera
 5. Härligt att du syr till dig själv! Den blev ju jättesnygg!

  SvaraRadera
 6. Snygg! Och v-ringningen ser hur bra ut som helst!

  SvaraRadera
 7. Supersnygg tröja! Gillar också tyget...har en meter här hemma och jag längtar efter att sy i det!

  SvaraRadera
 8. Superläcker tröja!
  Tack för din kommentar på min blogg!

  SvaraRadera
 9. Så fin du kommer bli!

  Jag har verkligen aldrig ångrat att jag köpte min overlock. Det blir ju så himla bra!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails