onsdag 7 april 2010

Vår mössor i snön!

Även fast det fortfarande är galet mycket snö kvar här uppe i norr så börjar det ändå kännas som vår i luften så härom dagen såg dessa tre vår mössor dagens ljus. Det är inte så mycket att säga om mössorna, jag har som vanligt använt Made By Me:s fina möss mönster och det funkar lika bra som alltid! Tygerna till de två nedre mössorna kommer från Jofotex och det röda ugglorna överst har jag fyndat på rea hos Ohlssons. Alla tre mössorna ska flyttat hem till vänner och bekanta så jag får hoppas att de passar barnen som ska ha dem!

Sist men inte minst vill jag passa på att tacka för alla snälla kommentarer till mitt förra inlägg! Vad kul att det är fler än jag som verkar gilla vuxen tröjor i "barn tyger"!

3 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med mössor och när det droppar från taken! Fina kombinationer!

    SvaraRadera
  2. Ett säkert vårtecken är när man börjar sy tunnare mössor! :) De var superfina och deras nya ägare kommer bli såååå nöjda och fina i sina nya mössor! Kram

    SvaraRadera
  3. Superläckra alla tre! Känner att jag också behöver sy lite mössor till mina små, men först ska jag se om jag kan få klart Ellas kappa som jag håller på med. Ha en bra kväll!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails