onsdag 31 mars 2010

Färdigt bebis set!

Nu är byxorna som är tänkta att matcha bodyn i förra inlägget färdiga och setet redo för leverans. Egentligen hade jag tänkt sy byxorna i strechfrotté men även fast det inte går så mycket tyg till ett par byxor i storlek 62 så hade jag för lite tyg. Efter lite funderande hit och dit så fick det bli röd velour istället. Som ni ser så har jag "snöat in" på randiga muddar, men jag tycker det blir så fint att jag helt enkelt inte kan låta bli:) Den här gången fick muddarna bli lite mer normal långa eftersom jag är lite snål om den lilla bit röd/vit randig mudd jag har kvar för att den matchar molnen så bra.

Som ni ser så är ben muddarna iallafall inte så korta att de inte går att vika upp till att börja med så användningstiden kan bli liiite längre.


Mönster och tyg: Omgjort mönster i storlek 62 från Ottobre. Röd velour från Ohlssons och randig mudd från MG-tyger.
Positivit: Att det gar så fort och lätt att sy velour byxor!

Negativt: Inte ett dugg!

När jag ändå är igång och bloggar vill jag passa på att önska er alla en riktigt Glad Påsk! Hoppas att vi alla får en härlig ledighet med nära och kära, mycket sol och avkoppling! Väder spåmännen lovar visst regn här på torsdag och fredag, vilket ju om det stämmer, kan innebära att det dyker upp ett eller annat inlägg här på bloggen. Är så sugen på att sätta saxen i Johannas underbara U-båtar som med raktet fart damp ner från Znok igår. Tusen tack för snabb leverans! Vad jag mest av allt hoppas på är iallafall många härligt soliga vår vinter dagar med skoter utflykter eller slalom åkning!

9 kommentarer:

 1. Vilket fint set! Jag gillar knäppningen på din body!

  SvaraRadera
 2. Vad underbart sött. Själv har jag redan satt saxen i Johannas underbara ubåtar. Kunde helt enkelt inte låta bli :D.

  SvaraRadera
 3. Underbart! Och oj så snyggt med rött till elefanterna... ska jag komma ihåg;) Det glädjer mig att se hur fint du gjort!

  SvaraRadera
 4. Superfint set! Vem blir den lycklige ägaren???

  SvaraRadera
 5. Jättefint set, snyggt med randig mudd!

  SvaraRadera
 6. Jättefint set!!! Snyggt med den randiga mudden till!
  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 7. Jättefint set! Riktigt snyggt med den randiga mudden till!

  Glad Påsk!

  SvaraRadera
 8. Så himla fint set! Underbart med röd mudd till elefanterna!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails