lördag 13 mars 2010

Tillökning i sommar garderoben!

Så där ja, nu är även 6-åringens sommar garderob påbörjad! Först ut är en tunika i härligt våriga färger som både jag och dottern blev nöjd med ,vilket alltid är kul:) Funderar som bäst på om den kanske ska få sällskap av en matchande kjol men jag hade inte mudd i rätt färg så kjolen får vänta ett tag eller så blir det ingen alls. Tunikan passar ju till mycket hur som helst...

Mönster och tyg: Något omgjort mönster i storlek 122 från Ottobre 1/2009. Stjärnor och cerise jersey från JNY design, mudd från Mjuka tyger och knapp från Ohlssons.

Positivt: Att jag vågade testa rullfållenoverlocken och att det blev bra!

Negativt: Inget! Kanske att jag inte hade mudd så jag kunde sy en kjol när maskinen ändå var trädd med rosa tråd...

Sist men inte minst vill jag passa på att tacka Jenny Mårtensson design för ännu en Sunshine award. Tusen tusen tack, det är alltid lika roligt att bli uppskattad!!!
Ha en trevlig lördagkväll!

8 kommentarer:

 1. Tjusig, tjusig! :-)

  Hälsar Madeleine

  SvaraRadera
 2. Jättefin! Härliga färger som man blir glad av. Snyggt med rullfåll också! Ska bli roligt att sätta igång att sy lite vårkläder till tjejerna, men först har jag några beställningar att beta av....

  SvaraRadera
 3. Vilken fin tunika! Jättefina färger ihop!

  Ja, det är nog bäst att börja på sommargarderoben nu om man ska hinna få ihop några plagg ;) talar för mig själv alltså!

  SvaraRadera
 4. Vad söt, och fina färger. Jade hade lagt beslag på den direkt!!!

  SvaraRadera
 5. Härligt somrig!! Tack för mönstren! Du får tyvärr inte dina i morgon för jag glömde naturligtvis kuvertet på jobbet i fredags... Hoppas ni har lika fint vårväder som vi idag!?

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig tunika. Kul att se just den modellen eftersom jag själv gått och klurat på en modell med just avtaget liv med rynkning i kjoldelen. Du vet jag ju hur snyggt det blir :D.

  SvaraRadera
 7. Jättefin tunika! Förstår att den gick hem hos din 6-åring.Jag gillar hur du sytt i halsen!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails