torsdag 9 december 2010

Stjärnklart!

Slutligen hittade jag ett tyg som dottern gillar och som matchar de koksgrå velour leggingsen jag sydde till henne för en tid sedan. Inte nog med att tyget matchar det gråa bra, Jnys himmelsblå velour med vita stjärnor är ju bara så snygg och kvalitén är som vanligt underbar den med. Det är nästan så att jag blir sugen på att sy en mysig tröja/tunika åt mig själv i det tyget men då får jag allt beställa mer i sånna fall:) Nåja, nu väntar jag som bäst på Mjuka tygers retro ringar så jag ska nog lugna mig på tygbeställar fronten ett tag tror jag. Det känns som om sytiden minskar i takt med att julen närmar sig och i januari ska jag börja en utbildning som gör att jag misstänker att sytiden i januari-mars i blir i stort sett obefintlig:( Utbildningen är kort men intensiv med 3 st 2 dagars trippar till Stockholm mellan 17/1 och 22/2 , en hel del lästimmar däremellan och slutligen en tenta i början på mars.  
Som ni ser blir det ett härligt set med tunika och tights! Mjukt och skönt i vinterkylan!

Mönster och tyg: Eget tunika mönster i storlek 134 och leggings från Ottobre 4/2004. Koksgrå velour från S&S och himmelsblå stjärn velour från Jny design.

Positivt: Att tightsen kan börja användas nu när det finns en matchande tunika:)

Negativt: Hade tänkt sy in namnbandet i sidsömmen på tunikan som omväxling men glömde både den och storleksetiketten denna gång. 

10 kommentarer:

  1. Ser jättefint ut! Det är extra roligt när man får till den där perfekta kombinationen.

    SvaraRadera
  2. Ja, när jag ser det här känner jag att jag bara måste betälla lite stjärnvelour och göra något liknande, det är jättesnyggt!

    Låter tufft med en så intensiv utbildning, men sen är det över och då kanske det väntar nya spännande arbetsuppgifter på jobbet!?! Får önska lycka till!
    Ha det bra!

    SvaraRadera
  3. Ursnyggt,l gillar det koksgrå.
    Lycka till med utbildningen!/Åsa

    SvaraRadera
  4. Grymt snygg, den där stjärnvelouren är ju fantastisk och passar väldigt bra till en sån där tunika!

    SvaraRadera
  5. Helt underbar! Blir bra sugar på den härliga velouren.

    SvaraRadera
  6. Jag tycker du är sååååå duktig och velour och trikå är din grej, dessa klänningar är såååååå fina, och nästan en signatur av dig, även om många har gjort dem, men dina är sååå fina!

    SvaraRadera
  7. Jättefint hela setet! Blir oxå sugen på velouren för nu är det ju högsäsong för det då man bara vill gossa in sig och mysa...=)

    SvaraRadera
  8. Riktigt riktigt snyggt!!! Koksgrå och blå blev urfint ihop!
    Lycka till med utbildningen!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails