fredag 31 december 2010

Gott Nytt År!

Nu är vitcholkad panacottan fixad, löjrommen framtagen och oxfilén ligger i marinad i väntan på att senare traditions enligt grillas på vår klotgrill trots ca -19 minusgrader. Så gott det ska bli!:) Innan fler förberedelser inför kvällen tar vid tänkte jag passa på att önska er alla en riktigt trevlig nyårsafton och ett


  Gott Nytt År!

När jag tittade tillbaka på mitt inlägg på nyårsaftonen i fjol så inser jag att det har hänt endel sedan sist. Först och främst så köpte jag slutligen en overlock och det är ett inköp jag aldrig ångrat. Så mycket finare och roligare det blir att sy i mjuka tyger med en overlock. Sedan kan jag konstatera att inläggen blivit betydligt fler i år än i fjol, att detta faktiskt är mitt 202:a inlägg och att bloggen snart har haft fantastiska 20000 besökare! Tack till alla er som tittar in och som förgyller min dag med era fina kommentarer, glada tillrop,  tips och hjälp av olika slag. Hade nog aldrig trott att bloggandet skulle ge så mycket tillbaka!:) Inför sömnads året 2011 önskar jag mig en cover pro. Så klart kan man ju aldrig nöja sig med det man har!:) Även om jag har väldigt svårt för att tro att jag någonsin kommer att kunna motivera ett inköp av en sådan så hindrar det ju inte att jag vill ha en... Nu ska jag som jag tidigare berättat plugga ett par månader så inläggen under januari, februari blir nog inte så täta men jag hoppas att ni kikar in då och då iallafall . Hade tänkte fira 20000 besökare på nått vis men det får visst bli en give away av något slag för att fira att jag klarat tentan istället!  Ha en riktigt trevlig nyårsafton allihop!      

9 kommentarer:

 1. Jag önskar mig också en covermaskin! Lycka till med pluggandet nästa år. Lite avis blir jag på att ni ska grilla, nåja jag får helstekt i ugnen så det är bra det med...
  Gott nytt år!
  /Camilla

  SvaraRadera
 2. Ha ett riktigt gott nytt år du med! Här ligger oxen i marinad med, fast det får bli ugnen för vår del : D

  SvaraRadera
 3. Klart du ska ha en CoverPro, jag lovar att du inte skulle ångra dig ;-)
  Gott Nytt År och lycka till med studierna!

  SvaraRadera
 4. Ett gott nytt(plugg)år! Ha en mysig kväll.

  SvaraRadera
 5. God fortsättning till dig och din familj oxå! Här är oxfilen avklarad och efterrätten likaså. Ungdomarna skulle vidare ut på galej så nu återstår liten skara och tolvslaget.

  SvaraRadera
 6. GOTT NYTT ÅR!!!!
  Lycka till med studierna och motiveringen för Cover Pro inköp ;-) hihihi
  Känner du dig ensam i Stockholm så hör av dig, du är välkommen hit OM du skulle få lust. Annars ska du njuta av hotellnätter och studier!

  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 7. God fortsättning! Håller med dig om CoverPron, jag kan inte heller motivera det men det gör ju inte att den trillar bort från önskelistan.
  Man kanske ska börja spela lotto eller nåt.....

  SvaraRadera
 8. Grillat lät gott, här grillas det allt för lite på vintern (inget alls...)! Lycka till med plugget och God fortsättning!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails