söndag 6 december 2009

Jul röda apor och lejon!

Äntligen har jag lyckats sy en tunika som inte har blivit lång som en klänning! Inte för att det nu är så svårt men jag har alltid lyckats göra dem för långa hitills. Denna är bla tänkt att passa till ett par kjolar som jag håller på att färdigställa så det var ju tur att jag lyckades med längden denna gång:) Annars är det inte så mycket att säga om tunikan. Jag har blandat lite bland mina tunika/klännnings mönster så denna är en mix av flera.

Mönster och tyg: Samtliga tyger från JNY design , resår och storleks etikett från Bibibis och mönstret är som sagt en blandning av flera i storlek 122.

Positivt: Att tunikan blev rätt längd , att tygerna är underbara på alla sätt och att jag kommit till skott och beställt storleks etiketter. Om inte annat så underlättar det för barnen att få på sig kläderna rätt väg:)

Negativt: Inget!

I övrigt är helgen fylld av föreställningar av "Den levande sjungande julgranen" som är en helt fantastisk jul föreställning som bägge döttrarna är med i med sina respektive körer. I eftermiddag har vi tänkt sitta ner och se hela föreställningen och hade vi ingen julstämning förr så lär vi få fullt av den nu. Det är verkligen underbart med jul och jul förberedelser tycker jag! Ha en trevlig andra advent allihop!

9 kommentarer:

 1. Härlig tunika, snygga ärmar!! Här sjungs det hej vilt, fast mest twinkle twinkle little star och Humpty Dumpty... Inga körsånger direkt! Trevlig andra advent till dig med!!

  SvaraRadera
 2. Och mönstret till omlottklänningen kan jag skicka om du vill, det är bara två delar och jätteenkelt...

  SvaraRadera
 3. Gud vad snygg den blev! Jättefin! Vad mysigt det låter med julföreställning! Här firar vi födelsedag idag och till på köpet har lilla 2-åriga födelsedagsbarnet pillat in en ärta i näsan! :) Hon skrek sig trött och sover nu. Ska försöka med "blåsningen" för att få ut den annars blir det färd till Öronkliniken på Sahlgrenska! Kul nästan jämt! Så väldigt mycket julstämning blir det inte idag inte. Ha det riktigt mysigt ni i alla fall!

  SvaraRadera
 4. Amäh! Jag har helt missat att det är NU det är julgranen! Hade ju passat mina barn perfekt. I alla fall de två yngsta! Hoppas det gick bra!

  SvaraRadera
 5. Superfin! Håller med om julen, jättemysigt!!

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg modell! Låter mysigt med julföreställning!!

  SvaraRadera
 7. Jättefin, älskar tyget och det sätt su gör tunikan på sitt sätt unik. hoppas ni har rolig dag där med sjungande julgranen. kram!

  SvaraRadera
 8. Jättefin singoallamodell! Fina färger.

  SvaraRadera
 9. Åh så fin och unik! Jag ska snart få hem lite röda apor och lejon *längtar*

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails