tisdag 22 december 2009

God Jul!


Egentligen var det meningen att detta inlägg skulle innehålla en bild på "lilla storasysters" jultunika men eftersom den aldrig verkar bli färdig så tänkte jag passa på att önska er alla en riktigt God Jul istället! Tunikan har varit på gång ett tag, men först vände jag velouren fel när jag klippte ut framstycket och fick ge mig ut och leta nytt tyg. Tur att Ohlssons tyger öppnat i stan!!! Sedan kom en oplanerad julklapps sömnad i vägen och nu i kväll när jag skulle sy tunikan helt klar så sydde jag av tvilling nålen. Suck och stön! Får ta en tur till Ohlssons i morgon efter jobbet och dyrköpa en nål som jag helt klart hade fått billigare hos Bibbi:) Nåja, bara tunikan blir klar! Får använda resten av denna kväll till att slå in de sista julklapparna istället och sedan vet ni vad jag bla kommer att pyssla med i sista minuten imorgon.. Får väl visa tunikan efter jul istället, om den blir färdig...


Jag vill även passa på att tacka alla som läser min blogg och alla ni som tar er tid att skriva en kommentar. Det är så roligt att få kommentarer på det jag gör och dessutom så värdefullt att få den hjälp ni kan ge när jag stöter på problem av olika slag. Tack allihop!

Hoppas ni alla får en riktigt God Jul!

6 kommentarer:

 1. God jul till dig också! Hon kommer bli så fin och det kommer vara värt allt besvär!

  SvaraRadera
 2. Hej! Så kul att ha hittat hit till dig!!! Lägger dig genast till min bloggkoll :-) :-) Du syr väldigt mycket fint och PERSONLIGT mitt i all denna bloggsömmerskevärlden! Vi "syns" snart igen i cyber! GOD JUL!!!!!

  SvaraRadera
 3. God jul och gott nytt syår önskar jag dig! Ska bli spännande att se jultunikan när den är klar! Är själv också ute i sista minuten som vanligt. Är inte klar med lillans klänning än, men hoppas den ska bli färdig under dagen, är ledig idag som tur är! Ha en riktigt skön jul!

  Kram /Lina

  SvaraRadera
 4. FELIZ NAVIDAD, GOD JUL och tack för att vi hitta både och tid till varandra och läser bloggarna. ha det så gott!

  SvaraRadera
 5. God fortsättning, hoppas ni hade en fin fin jul!!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails