torsdag 31 december 2009

Gott Nytt År!


Innan det blir dags för förberedande av middag och nyårsfirande vill jag passa på att önska alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

Vid den här tiden i fjol hade jag gjort några kläd beställningar från några av er och börjat fascineras av alla duktiga "hobby sömmerskor" som finns där ute. Är man det minsta kläd, och kanske lite sy intresserad, så är man snabbt fast i sybloggarnas värld upptäckte jag! Tillräckligt för att tillslut köpa symaskin, börja sy och till och med börja blogga själv. Det hade jag aldrig trott för ett år sedan!:) Tack för alla kommentarer, tips, trix och framför allt tack för all inspiration! Hoppas att jag också har kunnat inspirera någon av er. 2010 hoppas jag blir året då jag vågar prova sy fler olika plagg till barnen och förhoppningsvis också till mig själv. Hoppas att jag snart får ändan ur vagnen och beställer en overlock i nyårs present till mig själv:)

11 kommentarer:

 1. Takk for inspirasjon og godt nyttår til deg og! Å sy noe til meg selv er også ett av mine mål for 2010.

  SvaraRadera
 2. Tack detsamma! Ja, beställ en overlock, du kommer inte ångra dig!!! Jag velade själv länge men det är en superbra investering om man syr i mjuka tyger :-)

  SvaraRadera
 3. Jag står nog lite grann nu där du var för ett år sedan. Hoppas att mitt 2010 blir lika produktivt som ditt 2009 :-) Du har ju sytt jättemycket fint. Har du möjlighet att köpa en overlock (eller kanske låna) så kommer du att upptäcka att det blir ännu roligare att sy. Jag har lånat min mammas (gammal, men den fungerar) och det är en höjdare.

  Gott Nytt År! /Anna

  SvaraRadera
 4. Gott Nytt År till dig med och tack för alla snälla, inspirerande kommentarer och plagg. Jag tycker absolut att du skall investera i en overlock......du kommer aldrig att ångra dig, jag lovar!

  SvaraRadera
 5. Gott nytt år!

  Köpa en overlock tycker jag låter som en jättebra present till sig själv :)

  SvaraRadera
 6. Gott nytt år, och en overlocker är nästan ett måste om man kan köpa en... Underlättar, går snabbare och ser snyggt ut.

  SvaraRadera
 7. Oj, vad mycket du har lärt dig på bara ett år! Att sy är ju verkligen något man måste öva sig till.

  Du ställde en fråga på min blogg om det bruna nattåget. Jag håller med dig om att det bleks onormalt mycket! Hoppas verkligen inte att de andra gör det också. Men det känns som att mörka tyger bleks mer än ljusa, hoppas iaf. Om jag kommer ihåg det kan jag höra av mig när jag tvättat de tygerna några gånger för utvärdering.

  Gott nytt år på dig!

  SvaraRadera
 8. Tack för kommentaren! :0) Nej, jag har heller aldrig känt/haft behov av några kryp/knäskydd och visste inte heller att de fanns förrän den här tjejen som beställt dem frågade om jag ville sy nåt par. De har tydligen klinkergolv hemma och det sliter på byxorna jättemycket berättade hon. Så då kan de ju vara en himla bra lösning. Hoppas att de fyller sin funktion.

  SvaraRadera
 9. God fortsättning till dig också JuMel! :-)

  Här är en du inspirerat och influerat! Jag har också fastnat i sybloggarnas värld och förstummats över alla duktiga tjejer som sitter och skapar sååå fina saker runt om i landet. Så hittade jag till dig och du skrev så fint om att andra inspirerat dig att börja sy igen. Så jag tog fram min gamla symaskin, dammade av den, bråkade med den och fick sytt lite jag med! Det var nästan lika kul som förr, men maskinen krånglar och tiden finns inte, så nu ska jag i stället fortsätta beställa av er andra och njuta av era verk! Men inte sluta sy helt för egen del. Tack för att du fick igång mig! :-) Jag har nu en härlig pyjamas i JNY kanintyg inspirerad av den fina pyjamas du sydde till din son *HAHAHAHA* Jag är så klart inte lika gullig som pojken din, men åååh vad jag sover gott! :-D

  Fortsätt sy, du gör så fina saker!

  Hälsar Madeleine

  P.s. jag har mailat dig ;-)

  SvaraRadera
 10. Hej! Jag har bara hunnit tvätta tågtyget en gång innan jag sydde något i det. Jag hoppas verkligen att det håller bra för jag tycker också att det är jättefint. Jag tycker dock tyvärr att mitt molntyg blekte sig fort. / Jennie

  SvaraRadera
 11. Har du sytt mindre än ett år??? Vilken utveckling!! Ska bli spännande att få fortsätta följa den!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails