lördag 6 mars 2010

Min första omlottbody!

Så där ja, så har även jag provat på att sy en omlottbody! Själva sömnaden gick väl precis som vanligt då var det värre med att få dit knapparna så att det blev så snyggt som jag önskat:(
Insåg i efterhand att jag nog borde ha gjort om mönstret lite för att jag skulle kunna sätta knapparna där jag hade tänkt men nu fick jag göra det bästa av situationen och då blev det som ni ser lite knöligt nere på ena sidan. Det är ju iof inget som syns någonstans men när jag inte ska ha den själv så känns det inte kul när jag inte är helt nöjd:( Nåja, det är väl inte annat än att visa den för beställaren och så får hon välja om hon vill ha den eller om hon vill att jag syr en ny.



Det färdiga setet blev iallafall gulligt i hop tycket jag och passar såväl
en liten kille som en liten tjej!




Mönster och tyg: Omlottbody i storlek 62 från Ottobre 6/2007 och byxorna är samma som förra inlägget. Husvagnstyg från Jny design och svart mudd från Stoff och Stil, tror jag iaf...

Positivt: Att sömnaden flöt på och att kläderna blev fina ihop!


Negativt: Som sagt, att jag inte är helt nöjd med bodyn. Får väl göra ett nytt försök men som sagt så många knappar att få dit var inte kul ens med prymtång:( Sedan töjde jag nog på mudden lite väl mycket även denna gång så det får jag verkligen tänka på till nästa body ska sys!

5 kommentarer:

  1. jättesöt!!!!!!, jag har en liten stop, ingen inspiration, kan du tro det?

    SvaraRadera
  2. Jättesöt, och jag kan då rakt inte se något fel. Fint set, mottagaren lär bli nöjd tror jag.

    SvaraRadera
  3. Jättefint! Kan heller inte se något fel!!

    SvaraRadera
  4. Åh vad fint det blev!!! Så snyggt matchat och gulligt set, synd att det är barnstopp här hos oss. Jag ser då inget knöligt på bodyn! Omlottbodysar är det bästa babyplagg som finns! Underbart, underbart, underbart!

    Hälsningar Madeleine

    SvaraRadera
  5. Superfint!!(jag ser inget som är fel???)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails