torsdag 13 augusti 2009

Äntligen har jag sytt mina första tröjor!






Super gulliga Äppel Päppel har försett mig med ett jättebra tröj mönster så nu har jag sytt mina första tröjor. Först ut blev en kortärmad tröja i Johannas underbara Pirattyg från Mjuka Tyger och när den passade så bra åt lilleman så var jag bara tvungen att sy en till åt honom i det bruna molntyget från Jnydesign. Både pirater och moln är helt underbara att sy i tycker jag och verkar dessutom hålla bra i tvätten vilket ju är super när man syr till barn. Fick jaga lilleman lite med kameran men en hyffsad livebild fick jag iallafall till på honom i pirattröjan! Tyvärr är bilden något suddig, tror kameran fått nått kladd på sig, ska försöka ta någon bättre bild senare...


Positivt:Att jag blev så nöjd med mina första tröjor och att de passade så bra! Måste snart sy fler men då får det bli med långärm nu när det snart är höst.



Negativt: Att det bara är små bitar kvar av det bruna molntyget, räcker kanske till en solhatt i bästa fall... Jag längtar verkligen efter de nya molntygerna som snart ska komma, bäst att börja spara!:)

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails