tisdag 18 augusti 2009

Snygg eller galen "färgkombo"?!Ja, vad tycker ni, är "färgkombon" snygg eller galen? Själv tycker jag att tunikan jag sytt till puffbyxorna som jag bloggade om härom dagen blev hur härlig som helst i färgerna. Känns så sommrig och glad och det kan ju vara kul när det börjar bli höstigt ute! När jag beställde det gula stjärntyget av Mjuka tyger via Tradera följde det även med röd velour. Men jag är så otroligt petig när det gäller matchning så jag tyckte inte att röd färgen på den enfärgade tyget var nog lik de röda stjärnorna så att jag ville kombinera dem. När jag sedan fick den härliga limegröna velouren, som också kommer från Mjuka tyger, kände jag direkt att detta tyg borde bli kul ihop med det gula stjärntyget och så här blev det...


Mönster och tyg: Mönstret är mitt eget i storlek 116 och tygerna kommer som sagt från Mjuka tyger .Positivt: Att både jag och dottern blev nöjd med färgval:)Negativt: Att jag använde en annan söm när jag fållade än jag gjort tidigare och jag tyckte inte det blev lika bra, iallafall inte på detta tyg.


6 kommentarer:

  1. underbar kombo tycker jag! Man blir glad av tunikan!

    SvaraRadera
  2. Galet läcker! Jag gillar den!

    SvaraRadera
  3. Tack! :0) Nja! Maskinen och jag är ett kapitel för sig! Vi arbetar oss framåt! Men tycker att det går bakåt igen när man väl tycker att det går framåt om man säger så! :0)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails