onsdag 24 november 2010

Här kommer traktorerna!

Att sonen älskar fordon är väl knappast någon överraskning så när jag såg det här fina tyget första gången på KokaLal:s blogg var jag bara tvungen att beställa hem lite från Jny design. Funderade faktiskt lite hit och dit om jag skulle ta det bruna eller det gröna tyget men jag är verkligen glad att jag valde det gröna för det är en härligt glad färg. Direkt sonen såg tyget beställde han en tröja vilket var precis vad som var tänkt:)Funderade ett på att ta vita muddar i hals och ärmslut men valde slutligen brunt både för att det är snyggt och mer praktiskt än vitt på en 3-åring.

Mönster och tyg: Raglan tröja Riff  i storlek 98 från Ottobre 3/2010 fast med lång ärm och förlängd några cm. Gillar modellen som inte är så vid som Ottobres mönster kan vara. Grön strech frotté med gula traktorer från Jny design och brun mudd sannolikt från S&S.

Positivt: Det härliga tyget som det gick lätt att sy i och att tyget matchar bra till den gula strech frottén från Mjuka tyger som jag haft liggande ett bra tag. 

Negativt: Skulle väl vara att frotté är väldigt skräpigt att hålla på med, krävs lite dammsugning i sy rummet:)

12 kommentarer:

 1. Så underbart kul och glad tröja, killarna behöver inte ha tråkiga kläder, superfint! Finns en giveaway hos mig, bara tänkte om du vill varara med!

  SvaraRadera
 2. MEN Gud vad snygg!!! Lyckliga din son! Här finns 2 till 3 åringar som älskar fordon! Mr M kommer att bli suuupercool och nöjd!

  Kram Madeleine

  SvaraRadera
 3. Verkligen superfin tröja, älskar det där tyget!!

  SvaraRadera
 4. Wow, en sån härlig tröja! Ibland önskar jag verkligen att jag också hade en liten son att sy till. Då skulle han få precis en sån här tröja! Hemsytt när det är som bäst!

  SvaraRadera
 5. Åh, den tröjan hade verkligen gått hem hos min 3-åring! Superfin och dessutom traktorer på :-)

  SvaraRadera
 6. Den är jättefin! Jag funderar som bäst på om inte min lilla Loppa skulle gilla traktorerna också...

  SvaraRadera
 7. Jättefin! Kan tänka den går hem!!

  SvaraRadera
 8. Superfin! Har samma funderingar till min tre-åring... Nog snart dags att beställa:)

  SvaraRadera
 9. Vilket härligt tyg! Jag håller med om frottéskräpningen, det är inte kul, främst på sina egna kläder när man sytt då det kan hamna lite varstans i huset innan man upptäcker det...=)

  Härliga minusgrader vi har!

  SvaraRadera
 10. Härlig tröja, jag gillar grönt på grabbar!
  Min 4-åriga son hade också blivit väldigt glad över den :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails