torsdag 19 augusti 2010

Vinst och byte!

För en tid sedan hade jag turen att vinna Lillofants utlottning av ett hjärt halsband i valfri färg. Ingen blev gladare än jag som älskar Lillofants smycken, har några hemma sedan tidigare och dessutom hade tänkt beställa några fler:) Efter lite funderande valde jag ett turkost hjärta och beställde samtidigt detta snygga matchande armband. Sedan kunde jag så klart inte låta bli utan beställde även...
detta snygga svart/vita armband! Tanken var så klart att jag skulle köpa dem men så föreslog Helena ett byte eftersom hennes dotter gärna ville ha en t-shirt i Mjuka tygers härliga ap-tyg. Byten är ju bara så kul så självklart nappade jag på det erbjudandet!
Här är tröjan som snarast ska postat till Lillofants dotter C. Hoppas nu bara tröjan passar och faller den unga damen i smaken!:) Håller även på att färdigställa en liten överraskning men den får jag allt blogga om senare...:)

Mönster och tyg: Mönster från Ottobre 4/2004 i storlek 110, härliga lime/cerise apor från Mjuka tyger och vit mudd från Ohlssons.

Positivt: Att smyckena är så fiiina, de har redan använts flitigt fast jag inte haft dem mer än några dagar. Att det är så kul med byten!

Negativt: Att jag inte hann sy klart tröjan innan Lillofant åkte på semester:(

Slutligen: Tusen tack snälla Helena för ett super bra byte, hoppas du blir lika nöjd som jag!

4 kommentarer:

 1. Snygg tröja! Lillofant (eller lill-lillofant) kommer säkert att bli apnöjd :)

  SvaraRadera
 2. Snygg tröja, den nya ägaren blir säkert jättenöjd! Smyckena ser också snygga och läckra ut, är själv lite sugen på att beställa något från Lillofant. Har kollat in vad hon gör många gånger nu utan att kunna bestämma mig för vad!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Du är en riktig turgumma du! Jättefina smycken! Och tröjan blev helläcker! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Jättefin tröja! Grattis till vinsten. Vilket jättefint halsband!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails