söndag 15 augusti 2010

Bebis set nr 2!

Nu är vi hemma igen efter vår husvagns tripp till Skellefteå. Vi har haft det helt underbart skönt. När vi åkte hoppades vi på att kanske få bada en dag iallafall och så hamnade vi i värsta högsommar värmen:) På fredag och lördag var det ca 29-30 grader så ni kan ju gissa att vi har badat?! En perfekt avslutning på vår gemensamma semester! Imorgon börjar T jobba och nästa tisdag är det min tur. Kan inte påstå att jag längtar direkt...

Nu var det kanske inte semester jag skulle blogga om utan bebis set nr 2. Ja, så här blev det! Vet faktiskt inte vilket jag gillar bäst... Detta i turkos moln velour eller det limegröna setet? Det är faktiskt första gången jag syr i molnvelouren och den är ju bara för härlig! Ska nog snart sätta saxen i det röda också...

Mönster och tyg: Egna mönster till dregglis och mössa. Byxorna omgjort Ottobre mönster från 2009 i storlek 62. Underbar turkos molnvelour från Jny.

Positivt: Att vi haft en underbar semester!:)

Negativt: Att ledigheten snart är slut!:(

5 kommentarer:

 1. Va kul att ni hade det så bra i min hemstad :) Jättefint set!

  SvaraRadera
 2. Åh vilket mysigt set! Jättemjukt och gosigt kan jag tänka mig! Vilken härlig semester ni verkar ha haft, gott! Har också en ledig vecka kvar och det känns väldigt skönt att bara få varva ner lite innan allt drar igång igen! Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Ser ut som ett skönt och mysigt set! Och moln är alltid fina!

  SvaraRadera
 4. Härligt set igen! Vad trevligt med värmen ni fick i Skellefteå! Vi åkte till Piteå en sväng lördag-söndag så vi badade även på lördagen i havet! Härligt! Lycka till på jobbet!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails