måndag 9 augusti 2010

Söta bebis elefanter!

Förra veckan fick jag ett samtal från en gamal vän som numera bor i Stockholm. Hon undrade om jag hade lust att sy några bebis kläder till ett par av hennes vänner som väntar små pojkar nu i augusti. Så klart jag ville! Det är ju så kul att sy små bebis kläder, speciellt när man inte har något egen bebis att sy till! Efter lite mailande hit och dit kom vi fram till att det ena setet skulle sys i detta härliga limegröna elefant tyg från Jofotex. Måste säga att jag själv tycker att mössan blev särskillt söt i detta tyg! Hoppas nu bara mottagaren av kläderna blir nöjd och att de kommer till användning!

Mönster och tyg: Egna mönster till mössa och dregglis. Byxorna i storlek 62 är ett omgjort Ottobre mönster från 2009. Limegrön elefant jersey från Jofotex och vit mudd från Ohlssons.

Positivt: Att jag fick nöjet att sy bebis kläder och att det gick utan missöden.

Negativt: Inget!

Imorgon bär det av på en ny husvagns tripp. Denna gång styr vi kosan mot Skellefteå och det blir camping antingen i Byske havsbad eller inne i Skellefteå. Förhoppningsvis ska vi få njuta av sol och bad och sedan hoppas vi även på ett besök hos bekanta i trakten. Återkommer mot slutet på veckan med det andra bebis setet i beställningen. Ha det gott så länge!

11 kommentarer:

 1. Vad gulligt bebisset! Elefanttyget är superfint! Hoppas ni får sol på er husvagnstripp! Dessvärre har det regnat här hela dagen men ni kanske har bättre väder lite norrut!

  SvaraRadera
 2. Så sött! Vad många fina saker du syr!

  SvaraRadera
 3. Åh, vilka fina babykläder! Jag tycker också massor om elefanterna, de gör sig i mängd!

  SvaraRadera
 4. Kanonfint! gillar verkligen den gröna färgen, mottagaren kan inte annat än bli jättenöjd!

  SvaraRadera
 5. vilket fint set! gillar verkligen elefanterna som bebiskläder!

  SvaraRadera
 6. Så fantastiskt gulligt! Urfint helt enkelt. Typiskt vill-ha-set! Klart de blir glada. Vilken färg blir det på det andra? Jag väntar med spänning.

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt sött blev det med alla delarna tillsammans! Lycka till på vägarna! Får symaskinen följa med?

  SvaraRadera
 8. jättesöta grejjer!
  ledsen att jag inte svarat förrän nu men vi kom precis hem. Volangerna gör jag 1.4-1.6 större lite beroende på hur mkt tyg jag har. Man ser förvånansvärt lite skillnad på slutresultatet

  SvaraRadera
 9. Gullig, gullig, gulligaste. Jag vill ha en bebis, igen!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails