söndag 31 juli 2011

Hjärtan till mig!



Resan med nya CoverPron fortsätter och det är lika roligt att sy på den varje gång! Denna gång slog jag faktiskt till och var lite självisk och sydde en topp åt mig själv i Liandlos underbara klarblå hjärttyg. Jag använde mig av samma mönster från Ottobre Creative Workshop som jag tidigare använt när jag sytt toppar  till mig själv. Med andra ord vet jag att mönstret passar mig perfekt, det enda jag glömde var att korta ärmarna något. Nåja, de funkar bra som de är det är bara jag som hellre vill ha dem lite kortare. Jag har tidigare sytt denna topp med snäv hals och med v-ringning och denna gång bestämde jag mig för att prova den lite mer urringade varianten och kan konstatera att den är fin den med:) I övrigt är det inte mycket att orda om detta plagg. Sydde bandkantningen på covern och fållade med avigsidan av trippelsömmen så nu har jag trätt om och flyttat nålar igen utan att stöta på patrull:))      

Så här ser hela toppen ut. Hade tänkt bjuda på en live bild men hade ingen lämplig fotograf så det får bli en annan gång. 

Mönster och tyg: Mönster i storlek 36 från Ottobre Creative Workshop, blå jersey med vita hjärtan från Liandlo och vit mudd från Ohlsson.

Positivt: Att jag sytt till mig själv, det var ett tag sedan sist! Att jag kom ihåg både storleks lapp och att sy dit JuMel märket på ärmen!:)

Negativt: Inget! Möjligen att toppen ser sned ut på bilden men så blir det när man snabb fotar...

Slutligen: Kommer jag att lida av syabstinens de närmaste dagarna eftersom vi åker iväg med husvagnen från mån-fre. Nåja, det ska bli skönt att komma bort lite så jag får stå ut!:)) 

15 kommentarer:

  1. Vilket "smycke"! Det där tyget är verkligen fint, hela toppern är jättesnygg och vilket snyggt hantverk, ser helproffsigt ut. Grattis till din nya kompis!

    /singh skapar

    SvaraRadera
  2. Så himla snygg! Ser väldigt proffsigt ut!

    Ha det bra på husvagnssemestern, hoppas du inte får allt för mycket syabstinens ;)

    SvaraRadera
  3. Snygg och somrig! Vill gärna se en livevild. Det ser ju ut att gå galant med din nya Cover Pro! Jag måste också beställa en snart =).

    SvaraRadera
  4. Nu måste du berätta, funkade det bra med bandkantaren för dig på första försöket? Tycker jag hört så många andra som svurit över detta, men du verkar blivit kompis med din CoverPro på en gång. Härligt i så fall!

    Toppen är så fin, jag gillar också den där urringningen som är lite rundare.

    SvaraRadera
  5. Klart du ska sy till dig! Det ár du várd! Jag hoppas ni vet att jag vill ha en CP, hihihi, hate alla ni som redan kópt en, hihihi, nej, jag álskar er!

    SvaraRadera
  6. Skitläcker, rent ut sagt. Färgen är så himla snygg och modellen i sin enkelhet likaså. Snyggt med fållsömmen!

    SvaraRadera
  7. Jag blir också mycket avundsjuk, vilken snygg topp du sytt till dig själv!

    Kul att du och CP:n blev "vänner" så snabbt, fast det ökar ju på min cp-abstinens något overhört. Låter så underbart att sy på en när jag läser ditt inlägg!

    Tryck nu ner din syabstinensen och njut av resan tillsammans med familjen. Ha det bra!

    SvaraRadera
  8. Verkligen ursnygg!! Ha en fin semester!

    SvaraRadera
  9. tokfin!! ser superproffsigt ut! blir lite nervös när många säger att det tar tid att lära känna maskinen, men du verkar ju inte ha några problem alls :)

    SvaraRadera
  10. Supersnygg! Har haft funderingar på att göra en tröja till mig av det tyget oxå men det har inte blivit av ännu. Barnen verkar ha lite för stora behov just nu helt enkelt...=) Va kul att du gillar nya maskinen!

    SvaraRadera
  11. Såå snygg!! Kul att du och nya maskinen är vänner!

    SvaraRadera
  12. Härligt! Jag älskar tyget - verkligen hur somrigt som helst.

    SvaraRadera
  13. Jag viiiil också ha!! En coverpro med bandkantare är min största dröm just nu.... Är du nöjd???

    SvaraRadera
  14. Läcker!!!! Nu väcktes köpbehovet av mer tyg ;o)

    SvaraRadera
  15. Mmmmm... blir inte ett dugg sugen på en coverpro!!!! ;-)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails