måndag 11 juli 2011

"One Piece" fråga och en liten grävmaskinist!

Tänkte bjuda på en livebild av en liten grävmaskinist som jobbade hårt i sandlådan på Borgaruddens camping i helgen. Vad kunde väl vara mer lämplig klädsel för honom än en t-shirt i mjuka tygers härliga orange fordonstyg?   


Samtidigt har jag en fråga till er som har sytt en hel dress typ One Piece till era barn. Vilket mönster har ni använt? Jag har fått en beställning från äldsta dottern som har storlek ca 140 och än så länge har jag inte hittat något bättre mönster än dettta, fast det kanske är tillräckigt bra? Tyvärr har jag ingen erfarenhet av Stoff och Stils mönster så det skulle vara intressant att veta hur de brukar vara storleksmässigt? Hoppas att ni är många som har möjlighet och tar er tid att svara!   

6 kommentarer:

 1. jag vill också veta!! Vill sy en till mig själv... ;)söt kille du har!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte sytt så mycket av deras mönster!
  Fint kort på söt kille!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 3. Vilken liten söt grävmaskinist :D. Själv har jag inte heller provat deras mönster.

  SvaraRadera
 4. Hej! Jag har sytt ett par stycken one pieces efter stoff o stils mönster. De har alla blivit bra och tycker att deras storlekar stämmer ganska bra till dessa dresser. Det enda du ska tänka på är att på barnmönstren så är dragkedjan inte räknad att vara runt hela hättan (vilket man ju vill) den är bara upp till halsen så jag brukar mäta själv så jag får rätt längd. Är det något annat du undrar får du gärna fråga mer..
  Mvh Annika/ Lilladoo

  SvaraRadera
 5. Måste testa det där mönstret sydda nyligen en One Piece till mitt barn efter "minabarns" mönster blev faktiskt ganksa bra :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails