lördag 4 juli 2009

Triss i linnen!


Moln ute och moln inne skulle man kunna säga... Efter en tid med helt underbart varmt och soligt sommarväder vakande vi idag upp och tittade ut på en molnig himmel och en termometer som endast visade 9 grader. Brr! Bara häromdagen var det ca 30 grader varmt här och nu detta, snacka om att vi har frusit idag. Hoppas sommarvärmen återvänder snart iallafall så barnen kan få andvändning för dessa tre linnen som jag sytt. Alla är, som ni ser, sydda i JNY designs fantastiska molntyg, mudden kommer från Stoff och Stil och mönstret är ett gratis mönster från Ottobres hemsida. Barnen fick välja färger själva vilket resulterade i turkosa moln med rött kantband och röd dekorsömn nedtill, bruna moln med orange kantband och turkosa moln med bruna kantband.


Positivt: Att jag älskar dessa molntyger och att jag tordes sy kantband redan vid 3:e sy försöket och att det faktiskt gick rätt så bra.


Negativt: Att jag inte blev nöjd med kantbandet på det minsta linnet. Jag klippte och sydde efter mönstret men ändå kändes det som om muddremsan blev för kort och resultatet blev ett något "bubbligt" linne. Undrar om mudden på nått vis var annorlunda i brunt mot för i de andra färgerna? Nåja, övning ger färdighet! Orkade inte sprätta och göra om heller, det får duga som det är...

5 kommentarer:

 1. Jösses va tjusiga! :0) Jag har med linnen på g i molntyger åt både min son och min sambo :0) Dina blev verkligen fina! :0)

  SvaraRadera
 2. vad fina saker du syr jag lägger till dig på min blogglista hoppas det e ok :)

  SvaraRadera
 3. Jättesnygga linnen! Kul att hitta till din blogg! :)

  SvaraRadera
 4. Oj, vad fina de blev! Jätteroligt att se mer från dig! :)

  Ha det bäst!

  Lina

  SvaraRadera
 5. Snygga!! Wow vad imponerande snyggt du fått till kantbanden, det är ju inte det lättaste ;-)
  Jättekul att du börjat sy och blogga!! Lägger in dig på min blogglista! :-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails