tisdag 7 juli 2009

Moln linne till mig själv!Jepp, jag gjorde slag i saken och ritade av ett av mina linnen för att kunna sy ett turkost molnlinne till mig själv. Jag hade lite svårt för att bestämma om jag skulle sy ett linne i turkost eller brunt, bägge färgerna är ju såå fina, men valet föll på turkost mest för att jag har mer kvar av det bruna tyget så det kanske räcker till en solklänning åt mig själv. Får ta mig en funderare över om jag törs rita av ännu ett av mina befintliga plagg?!


Positivt: Att linnet sitter som ett smäck! Hade knappast kunnat passa bättre. Att jag lyckades sy ett linne utan ett riktigt mönster,att jag fått mina namnband och kunde sy dit ett direkt och att jag tyckte att det var lättare att sy kantbanden denna gång och blev nöjd med dem.


Negativt: Att linnet blev en aning brett upptill på axlarna men nästa gång jag syr i detta mönster får jag tänka på att inte klippa någon sömsmån runt ärmhålen så blir det nog mer som jag vill ha det.
Ja, så här bra passar det färdiga linnet!

När jag ändå är i gång ska jag passa på att tacka för de snälla kommentarer jag fått av er mer erfarna sömmerskor! De värmer ska jag säga, fortsätt gärna kommentera, både positivt och negativt!

4 kommentarer:

 1. Ser ut att sitta som handen i handsken! :0) Jätte snyggt!

  SvaraRadera
 2. Wow, superfint! Ser ut att sitta som en smäck :-)

  SvaraRadera
 3. Härligt linne!

  Jag är nästan helt säker på att mönstret till solhatten kommer från Ottobre 3/2009 (det senaste numret som kommit ut). Det är ett toppenbra mönster!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails