fredag 26 april 2013

Som en karamell...

Äldsta dottern som blev så nöjd med det förra linnet skyndade sig att beställa ett nytt i det här härliga tyget. Visst ser det ut som en karamell? Mjukt och skönt är det dessutom så det kan nog inte bli mycket bättre :)  Hade förmånen att få erbjudande om att beställa lite tyg från USA tillsammans med en tjej från stan som jag lärt känna lite via en sy grupp på Facebook. Svårt att låta bli även fast tyghyllan bågnar...

Mönster och tyg: Eget linne mönster och tyg från USA.

Positivt: Kul att sy till äldsta dottern igen och att även detta linne fick besöka skolan redan första dagen:)

Negativt: Att tyget dragit sig i tvätten så att på det första framstycket jag klippte ut var mönstret alldeles snett! Konstigt att man aldrig lär sig att titta efter ordentligt! Hade full koll på nederkanten men märkte inte att hela mönstret vart totalt snett under ärmhålen. Gick ju bara inte att sy i det så det var bara att offra lite mer tyg och klippa ut ett nytt framstycke.  

Slutligen: Visst var det mycket roligare att blogga innan "alla" började använda facebook? Det är fortfarande roligt att dokumentera det man gör men nog var det roligare när både besökare och kommentarer var fler... Eller vad tycker ni?  

6 kommentarer:

 1. Vilket härligt tyg, så snyggt linne...../Åsa

  SvaraRadera
 2. Härligt tyg och snyggt linne! Jag gillar bloggen bättre än fb, tyvärr verkar det som flera som jag följer lägger ner bloggandet mer och mer.Det är ju superkul att få kommentarer men det är inte så många som lägger ner tid på det, tyvärr. Fortsätt blogga! :)

  SvaraRadera
 3. Ja, fortsätt blogga. Läser hellre bloggar än FB. Men jag får erkänna att jag är dålig på att lämna kommentarer. Även när det, som i det här fallet, är snygga saker!!

  /Maria

  SvaraRadera
 4. Jag fick också klippa om lite i det tyget, för att det dragit sig... Jag kantade med cerise och blev inte riktigt nöjd. Kanske skulle kanta om med vitt, för ditt plagg blev ju jättefint! /Kristina

  SvaraRadera
 5. Tack alla söta! :) Tycker också att bloggar är roligare än FB men känner att jag oxå har blivit sämre på att kommentera... Får bättra mig jag oxå! ;) Kristina, det är ju vanligt att tyger drar sig men varför lär man sig aldrig vara noggrann varje gång? Hade varit kul att se hur ditt plagg med cerise kantband ser ut!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails