onsdag 1 maj 2013

Härliga stjärnor!

Man skulle kunna tro att jag snöat in på att sy linnen! Eller så är det bara helt enkelt som så att både jag och äldsta dottern, kanske inte direkt behöver, men iallafall gärna vill ha några fler roliga linnen att packa ner i resväskan om några veckor...:) Försökte först erbjuda dottern ett linne i detta tyg men hon "dissade" det till förmån för det här och det var ju egentligen rätt tur för då fick jag använda det härliga stjärntyget till ett eget linne! :) Tur vi alla har olika smak!

Mönster och tyg: Eget mönster i storlek S och härliga stjärnor och vit interlock från Liandlo.

Positivt: Ännu ett plagg till mig själv :)

Negativt: Att bandkantningen trasslade lite. Nåja, det var ett tag sedan senaste trasslet så jag ska kanske inte klaga på det?!

Slutligen: Sydde jag klart en tunika till mig själv idag. Kan inte säga att jag är så där direkt helnöjd. Provade ett nytt mönster och är inte så säker på att jag gillar modellen som är lite kortare fram än bak. Ska prova lite och känna efter om den får vara som den är eller måste ändras för att inte bli en hyllvärmare. Återkommer med blid...

2 kommentarer:

 1. Jättefint! NU känns det som att sommaren är på väg och då är linnen perfekta att sy. Och fastän det fortfarande bara är tillstymmelse till vår så går det ju finemang att använda under en kofta!!!

  SvaraRadera
 2. Ibland har vi har samma smak och tankar :o)
  Har oxå köpt detta tyg, fast tanken var redan från början att jag skulle sy ett linne åt mig själv.
  Men det ligger i hyllan och väntar på mig ;o)

  Ditt blev i alla fall superfint!!!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails