tisdag 1 mars 2011

Ny hobby?!:)

Det är nästan så att jag undrar om jag blivit galen?! Mitt i värsta tenta pluggandet någonsin kommer jag helt plötsligt på att jag ska börja sticka igen efter ett otroligt långt uppehåll. Tror ärligt talat att jag inte stickat sedan syslöjds tiden och det var INTE igår kan jag lova! Men, men vad gör man inte när man hittar garn som ser ut som karameller och bara ropar på att få följa med hem?:)

Det var i lördags när jag och de yngsta barnen var en tur på vintermarknaden som vi gick förbi ett stånd där de sålde garn av olika slag. Mitt bland allt garn hängde en tovad mössa som såg så härlig ut att jag bara var tvungen att köpa garn till mössor åt både mig och äldsta dottern. Tyvärr hade de slut sticknålar i rätt grovlek men idag på väg från en hel dag med tenta plugg på jobbet köpte jag stickor och så klart fanns det ju inget annat alternativ än att prova om jag verkligen kom ihåg hur man gör? Tänk det gjorde jag! Återstår att se hur mössan passar och om den blir bra. Får väl återkomma med bildbevis när det är färdig!:)  

Ha en bra vecka! Själv ska jag både jobba och plugga medan resten av familjen har sportlov:(

11 kommentarer:

 1. Spännande, ska bli kul att få se resultatet :o)

  SvaraRadera
 2. Det är ju så, tänk vad gör inte hjärnan för att få slippa plugga! Det är då man får sånna här bra ideér, hur opassande det än må vara!

  Jag tänker att jag ska lära mig sticka sockar... snart..

  SvaraRadera
 3. Ska bli kul att se mössan när den är färdig! Ha en bra vecka du också trots jobb och plugg.

  SvaraRadera
 4. Kul att plocka upp en slumrande kunskap, vi väntar spännt på resultatet!

  SvaraRadera
 5. Å vad härligt! Stickning är så rofyllt och bra för hjärnan, tror jag. Jag tycker själv att hjärnan "sorterar in" kunskap bättre när jag varvar med några varv. Det var nog meningen att garnet skulle hitta till dig :)

  SvaraRadera
 6. Vad roligt! Tycker det är så skönt och avkopplande att sticka. Gör det ofta framför TV:n. Och det är konstigt att man kommer ihåg hur man gör när man väl sätter stickorna i händerna....det är som att cykla ungefär! :)

  SvaraRadera
 7. Kul!
  Jag vill också börja sticka eller virka igen, nåt man kan göra framför TV lixom! =)

  SvaraRadera
 8. Mössor är bra projekt... inte så stora och lagom att sitta framför TV:n med. Jag vämtar med spänning på fortsättningen.

  SvaraRadera
 9. Åh vad spännande , visst är det kul att sticka!/Åsa

  SvaraRadera
 10. Ska bli spännande att se vad det ska bli :D

  SvaraRadera
 11. Kommer bli jättebra! Själv har jag stickat som allra mest i intensiva tentaperioder. Att bara släppa tentaplugget en halvtimme och sticka några varv har varit otroligt välgörande på alla sätt och vis! Lycka till med både plugg och stickning!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails