lördag 26 mars 2011

Första vårmössorna och snygga väskor!

Lagom till värsta stormvindarna dykt upp är vårens första mössor färdig sydda. Den orangea har jag faktiskt knåpat ihop mönstret till själv med lite hjälp från en köpes mössa som jag gillar. Tanken är att mössan ska matcha denna jacka och vara passande i bla slalombacken de dagar den stickade tovade mössan är för varm. De andra två mössorna är sydda efter Made By Me:s mönster och ska snarast postas till en av mina äldsta vänner som tack för att hon sytt...
...dessa två snygga väskor till mig. Tyget till väskorna har jag handlat själv i tron att jag skulle komma mig för att sy mig en eller annan väska men eftersom jag aldrig tycks prioritera det överlät jag jobbet till A som sytt betydligt fler väskor än mig. Visst är de snygga? Jag lovar att de har använts och används flitigt:) Mössorna ska hennes barn ha och vi får hoppas att de passar dem och att de gillar dem!  Så småningom ska jag sy lite mer till dem för två mössor är inte rättvist arbetsbyte mot två väskor eftersom det så klart är betydligt mer jobb med väsk sömnad än med möss sömnad.

Mönster och tyg:  Möss tyger från Jny och mönster enligt ovan. Väsktygerna är inköpta på Åhléns och mönstret har min kompis knåpat ihop själv.

Positivt: Att mössorna äntligen blivit sydda och att jag är så nöjd med väskorna. Känns som om jag skulle kunna ha hur många sånna här väskor som helst. Gillar modellen och tycker det är kul att ha flera  i olika fina tyger:)

Negativt: Inget! Möjligen att det tagit nog så lång tid att sy mössorna.

Ha en fortsatt skön helg!

2 kommentarer:

 1. Härliga mössor och fina väskor!
  Din molnmössa matchar ju jackan perfekt!
  Jag har också sytt mig en molnmössa, i turkost. Och bland de första dagarna jag hade den så sa 4årige sonen när jag kom hem: -Mamma, jag såg när du kom och cyklade, molnen skeeen mot mig! (och då hade jag ändå cykelhjälmen över mössan) :)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin modell på väskorna, ser så där lagom stor ut! Förstår om du är nöjd!

  Molnmössan blir super till din jacka nu när förhoppningsvis ull är för varmt!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails