söndag 27 februari 2011

Brum, brum bilar...

Ända sedan jag såg det här härliga frotté tyget första gången har jag kämpat för att låta bli att beställa en bit och det slutade så klar med att jag till slut inte kunde hålla mig längre:) Nåja, jag var iallafall "duktig" och lät bli att beställa mer än vad som behövs till en tröja åt sonen... Annars är det inte mycket att orda om denna helt vanliga raglan tröja, sömnaden flöt på och jag klippte inte ut fler ärmar än nödvändigt:) I min iver och önskan att sonen ska kunna ha tröjan både nu och till hösten tog jag i lite i överkant när jag förlängde ärmarna så det hela slutar nog med att jag  klipper av ärm muddarna, kapar bort en bit på längden och syr dit nya muddar. Det är inte snyggt med för lång muddar då är det bättre att göra om och göra rätt!

Mönster och tyg: Delvis omgjort mönster från Ottobre i storlek ca 104 och samtliga härliga tyger från Jny design.

Positivt: Att tyget är lika härligt som jag trodde och att sonen gillar tröjan, vilket så klart inte är någon större överraskning så mycket som han älskar bilar!:)

Negativt: Skulle vara de för långa ärmarna och att bilden inte är den bästa eftersom vår bättre kamera är på sportlovsläger med 2/5 av familjen. Om det är någon som undrar så är de vita "fläckarna" på tröjan snö flingor eftersom jag var ute och tog kortet:)

Slutligen: Tack och lov för att det äntligen blivit varmt och skönt efter dryga två veckor med 20-30 graders kyla. Igår var det riktigt härligt med ett par minusgrader och strålande sol och idag plusgrader men mulet. Det är så underart att äntligen få vara ute och njuta och få lite vårvinter känslor! Nu får det allt bli lite vårmössor och kortärmat på syfronten framöver:)

Ha en skön söndag kväll!    

11 kommentarer:

 1. Jätte snygg. Jag kunde inte häller låta bli att köpa en bit av detta tyg men det har inte blivit något av det ännu!!

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken härlig tröja! Han måste ha blivit superglad över den! Fint med de rött kantband och röda muddar! Ha det gott! Kram /Lina

  SvaraRadera
 3. Så fint! Och alltid rätt med rött!! =o))

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att det räckte med två ärmar den här gången #smile#. Riktigt häftigt tyg! Snyggt!

  SvaraRadera
 5. Jättefin tröja, och snyggt med röda muddar.

  Tänk att vi äntligen kunde få lite värme också. Det har ju droppat från taket här, nu håller jag tummarna att vi slipper sån kyla igen.

  SvaraRadera
 6. Vilken goding! Urmysigt tyg...

  SvaraRadera
 7. Så fin!! Känner på mig att det kommer att bli en populär tröja :) Känner igen det där med svårigheten att motstå en del tyger...

  SvaraRadera
 8. Förstår att den uppskattades av sonen! Jättefin!

  SvaraRadera
 9. Jättesnygg! Tyget är fantastiskt!

  SvaraRadera
 10. Jättesnygg!! Såå läckert med rött till!
  Jag är också förtjust i det tyget men var väl lite sen, så det tog slut hos Jny.

  SvaraRadera
 11. Jättefin! Å jag kämpar på för att inte beställa det superfina tyget... inte lättare när man ser hur fin en tröja i det tyget blir... ;-)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails