lördag 5 februari 2011

Orange "cheer" shorts!

Äntligen har jag kommit till skott och sytt ett par orange "cheer" shorts till äldsta dottern. Det känns som om det var evigheter sedan hon bad mig sy ett par men sedan har jag liksom låtit en massa annat gå före.
Så här i efterhand fattar jag inte varför jag inte sytt dem tidigare, de tog faktiskt inte mer än max en timme att klippa och sy dem! I höst någon gång sydde jag ju dessa svarta shorts åt henne för att ha på cheerleadingen och de har blivit flitigt använda 2-3 gånger i veckan så nog behöver hon fler shorts alltid. Egentligen ville hon att shortsen skulle ha slitsar i sidorna men eftersom jag provade ett nytt mönster orkade jag inte trilskas med slitsar utan ville först kolla om de passar bra. Tack och lov så passade de så nu är det väl bara att sy ett par till med slitsar... Tror att jag ska ändra på mönstret lite och göra shortsen rakare nedtill, nu är de som ni ser lite rundade.Bakifrån ser shortsen ut så här och som ni ser är de något lite längre bak än fram.

Mönster och tyg: Shorts mönster i storlek 130 från Åsa Lennartssons bok och orange jersey från S&S.

Positivt: Att shortsen äntligen blev sydda och att de passar!

Negativt: Att jag är så attans täppt i näsan! Usch, vad jag avskyr förkylningar med nästäppa, kan ju inte precis använda Nezeril dygnet runt heller:( Ingen koksaltlösning har jag hemma heller men det får jag väl inhandla om det inte blir bättre till imorgon...

Nu är det bara att lägga sig i soffan med resten av familjen och invänta Melodifestivalen! Ha en fortsatt trevlig helg!

6 kommentarer:

 1. WOW, så kula! Long live till orange!

  SvaraRadera
 2. Ibland kan man undra vrför det tar så lång tid att fixa det allra enklaste saker!
  I efterhand brukar man banna sig själv.
  Själv har jag varit graviditets täppt sen 9 månader tillbaka så jag vet vad du pratar om, har varit det dom senaste tre graviditeterna!/Åsa

  SvaraRadera
 3. Vad bra det är när man kan sy och fixa efter barnens önskemål och behov, då slipper man leta runt i affärer eller betala dyrt för special design! Ibland är det bra att ha lite sykunskaper!

  Låter jobbigt att vara så täppt, hoppas det lättar snart!

  SvaraRadera
 4. Tack för dina uppmuntrande ord!! Det värmer mycket!

  SvaraRadera
 5. Härlig färg du valde! Och snygga blev dem!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails