onsdag 2 februari 2011

Min 7-åriga stjärna!

Nu är jag hemma igen efter två intensiva kursdagar i Stockholm och här kommer de utlovade livebilderna på 7-åriga dottern i sina födelsedagskläder. Som tur var blev hon så glad över sina nya kläder att hon ville ha på sig dem direkt och det är väl ett gott betyg om något?! Jag funderade lite över vilken storlek jag skulle välja när jag sydde tunikan och med facit i hand var det nog bra att jag valde den större storleken. Kanske är den lite stor men inte så att det gör något, hade den varit mindre hade jag nog upplevt den i minsta laget. Dottern har iaf redan beställt en till av samma modell så det är väl bara att hoppas på att vi kan hitta ett lämplig tyg i den överfulla tyghyllan och sätta igång!:) 
Tunikan är kanske lite i längsta laget att ha just till den här kjolen, vilket jag anade redan när jag sydde den, men det finns ju andra kläder i garderoben som matchar bägge plaggen så det är ju ett mindre problem.

Nu ska jag sätta igång och klippa ut ännu ett par tränings shorts till äldsta dottern. Trädde overlocken med orange tråd redan i helgen så nu ska här sys orange shorts och kanske det blir nått av det orange fordons
tyget också när jag ändå har rätt tråd i maskinen?!

Ha en fortsatt bra vecka! Själv ska jag plugga i dagarna två!:)    

10 kommentarer:

 1. Tröjan är jättefin på och så tuff hon ser ut din 7-åriga stjärna! Den här modellen måste jag ge mig på!

  SvaraRadera
 2. Det är jättekul att få se live bilder, kanonfin set!/Åsa

  SvaraRadera
 3. Vad fin hon var i kläderna!

  SvaraRadera
 4. Jätte söt tjej i fin fina kläder =)

  SvaraRadera
 5. vilka fina kläder, förstår att hon blev nöjd!

  SvaraRadera
 6. Förstår att fina dottern är nöjd!

  SvaraRadera
 7. Å tack snälla för den "braiga" beskrivningen på hur man gör "rynket" i sidorna. Det var ungefär så jag hade tänkt mig!
  Jag har inte hunnit svara och tacka tidigare då vi har haft det väldigt stressigt hemma i väntan på en operation av stora dottern som blev av igår.
  Tack! Jag ska nog prova att sy en sån i present till henne nu direkt!

  SvaraRadera
 8. Så snyggt det är tillsammans, kalas outfiten!

  SvaraRadera
 9. Så söt tjej i underbar tröja, älskar stjärnorna!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails