tisdag 22 juni 2010

Vilken tur-jag vann!!!

Tänka sig att jag har vunnit en blogg tävling-igen!!! Jag som aldrig tycker att jag har tur i lotterier har lyckats vinna en blogg tävlig för tredje gången sedan i augusti, helt otroligt! Den här gången hade jag turen att vinna Lillofants tävling om ett halsband med ett hjärta i valfri färg så nu håller jag som bäst på att fundera över vilken färg jag vill ha:) Jag tror att jag dessutom ska passa på och beställa ett matchande armband, men det finns ju så många fina att välja mellan... För er som mot förmodan inte kikat in hos Lillofant och tittat på hennes jättefina smycken och kläder rekommenderar jag ett besök. Själv har jag redan ett namnhalsband, ett hjärta på läderrem, ett set med matchande halsband och armband och ett par armband till som jag beställt av henne. Måste jag säga att jag älskar smycken?!:)

Kul att så många redan anmält sig till min tävling! För er som inte redan är med så finns chansen kvar några dagar till, tävlingen avslutas på söndag kl 18.00.3 kommentarer:

 1. Grattis till den fina vinsten.

  SvaraRadera
 2. Grattis! Smycket ser jättefint ut.
  Om du vill kan jag rita av mitt mönster på halter neck klänning och sända det till dig? Lämna i så fall din adress på min mail: maritliljestrand@spray.se så kommer det efter midsommar!

  SvaraRadera
 3. Jag tycker att det var kul att min äldsta dotter drog din lott! Grattis! Maila mig när du bestämt vilken färg du vill ha! Ha en jättebra midsommarhelg!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails