torsdag 18 mars 2010

En vinter och en vår...

Hela vintern har jag tänkt sy en mössa i det röd/svarta husvagns tyget till min 6-åring för att det tyget passar så extremt bra till hennes vinter jacka . Mössor är ju som bekant både enkla och snabba att sy så fråga mig inte varför jag har väntat ända till vintern börjar lida mot sitt slut? Nåja, fleece fodrade mössor får vi nog leva med ett tag till här uppe, iallafall känns det så efter den här veckan som har bjudit på ca -20-23 grader på morgnarna Brr! Med solens hjälp har det snabbt blivit varmare så på eftermiddagarna har det varit ca -6 grader=mycket behagligare!
Nåja, vår lär det bli så småningom så när jag ändå var i möss sy tagen så passade jag på att sy en vår mössa till storasyster också.

Mönster och tyg: Made By Me:s fina mössmönster och tyger från Jny design, förutom fleece fodret som kommer från Ohlssons.

4 kommentarer:

  1. Husvagnstyget blev ju fint som mössa...jag har länge funderat på vad jag ska göra med det. Får liksom beslutsångest när det gäller tygerna...finns så mycket man vill sy av dem men man måste hålla sig till bara få grejer när det inte finns så mycket :0/ Och då kommer alltid frågan upp om vilket av allt man vill sy man ska sy.

    SvaraRadera
  2. Superfina!! Mitt röda husvagnstyg är numera slut. Och även om jag gillade det så känner jag mig omåttligt stolt över att ha använt upp hela tyget!!

    SvaraRadera
  3. Vad läckra de blev! Här börjar snön äntligen smälta och gräset börja titta fram. Helt underbart! Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails