lördag 22 augusti 2009

Här kommer jag att vara...

... de närmaste två veckorna! Om ni undrar varför det kommer att vara lite tyst på bloggen de närmaste veckorna så beror det på att jag och min familj åker till Ayia Napa på Cypern på måndag. Vi har bokat in den absolut bästa familje semestern med All Inclusive och ska bara tänka på att bada ,lata oss och ha det bra. Känns riktigt skönt att lämna den intågande hösten och förlänga sommaren ett par veckor. Sedan ska vi förhoppningsvis vara laddade för hösten för när vi kommer hem är det snart dags för dagis inskolning för lilleman och arbets start för mig. Undrar hur det ska gå att börja jobba efter drygt två års föräldraledighet?! Hoppas att jag kommer att få tid att sy iallafall för annars blir det extra jobbigt:) Återkommer snart med nya kreationer. Ha det bäst så länge!

7 kommentarer:

 1. Ha så skönt! Inte ett dugg avis :-)...

  SvaraRadera
 2. Åh, vad avis jag blir! Ser riktigt härligt ut! Ha det riktigt skönt och njut ordentligt!

  SvaraRadera
 3. Kul att du hittat till min sida! Jag lägger till dig bland mina andra "inspiratörer". En hel del fina kläder har du sytt också!!

  SvaraRadera
 4. Nej jag är inte heller ett dugg avundsjuk! *hrm* Hoppas ni får en underbar semester och att du känner dig sugen att börja jobba igen!
  Trevlig semseter!!!

  SvaraRadera
 5. nej, men ha det kul!!!! vad härligt att kunna följa med hur då? inga pengar, hehehe. kul att du deltagar i min lilla tävling, hoppas du vinner, så du kan ta mig på nästa semester resan, hehe.

  SvaraRadera
 6. Åh, hoppas ni får det skönt! Själv är jag nyss hemkommen från en liknande resa, mmmm...
  Vad mycket fint du sytt! Härliga färgkombos, man blir glad!!
  Ang mönster på hoodie, det är Meedom, jag har använt form 1.5. ("Form" innebär vilken "vidd" det är på plagget, tights har form 0, t-shirt form 1, jacka form 2 osv.) Jag kan verkligen rekomendera Meedom som grundmönster. Finns på Bibblan eller på typ Adlibris :-)

  SvaraRadera
 7. jag tror att du är i Cipern, men nu är vinnaren dragit, och det var du!!!!!!!!!!!! tack för att ville vara med, och stor grattis, meddela mig adressen, argcub@hotmail.com

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails