lördag 22 augusti 2009

Fotobok

Satt och surfade runt bland olika sybloggar när jag hittade någon, minns tyvärr inte vem, som hade skrivit om möjligheten att via Fujidirekt få en gratis fotobok. En fotobok kan man göra med vilket tema som helst tex sitt bröllop, semester, sommar, födelsedag eller varför inte göra en fotobok med alla sina sydda kläder? Själv skulle jag vilja göra en fotobok till min son med bilder från hans första år. Det är ju ett sånt projekt att beställa bilder och sedan sätta in dem i ett album på ett fint sätt att det känns som att det är något som aldrig kommer att bli av. Han är redan snart två år och jag ska snart börja arbeta så har inte tiden infunnit sig att göra detta hittills har jag svårt att tro att det ska bli av i framtiden, tyvärr. En fotobok blir perfekt! Jag har en bekant som gjorde en fotobok med bilder från en lång resa hon var på och den blev verkligen jättefin. För er som inte sett hur fina de är gå in på www.fujidirekt.se/fotobok eller http://www.fujifilm-fotobok.se/ och titta.

1 kommentar:

  1. Hej, trevligt att du kikade in hos mig och gjorde dig till känna. Jag har missat din blogg men skall kika runt i den lite senare.

    Visst får du ställa frågan angående mönstret. Tyärr måste jag göra dig besviken, för jag haar gjort mönstret själv. Testade tidigare ett antal mönster på raglantröjor som jag inte riktigt blev nöjd med, så jag gjorde helt enkelt mitt eget.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails