torsdag 20 augusti 2009

Ännu en stjärntunika...


Vad kul att höra att det är fler än jag som tycker att färgkombontunikan i förra inlägget är härlig! När den tunikan blev klar fick jag en beställning från äldsta dottern på en likadan fast med ett något diskretare färgval. Det är väl inte så mycket att säga om den eg, enda skillnaden mot den förra är ju färgen och att jag sydde fållarna med tvillingnål denna gången. Tycker att det blev finare, men nästa gång ska jag nog testa sy fast resåren i fållen om jag hunnit införskaffa någon lämpligare resår till dess. Tror jag ska lägga in order hos Bibbis Textil för att köpta tråd och resårstán är ingen bra affär, dyrt som bara den!


Mönster och tyg: Eget mönster i storlek 128 och tyg från Mjuka Tyger .


Positivt: Att tunikan passar och att jag kom mig för att prova tvillingnålen igen. Att den bruna velouren på ärmarna matchade dotterns befintliga velour "puffisar" exakt så nya inte behöver sys för att få ett matchat set.


Negativt: Inget, tror jag!

4 kommentarer:

 1. Så fin! Liker også fargekombinasjonen i forrige innlegg:)

  SvaraRadera
 2. Jättefin!
  Det är klart det är ok, du finns redan på min ;-).
  /Anna

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅ otroligt fin klänning. Ska köpa brun velour då jag har både den grön o gul stjärnvelour. Håller med om att det är viktigt med färgmatchningen av rött till stjärnorna. Jackan på min blogg var inte en 100 % färgmatchning vilket var synd, men är dock nöjd änså//Jenny

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails