måndag 3 augusti 2009

Apor till mamma!!!


När jag beställde det turkosa aptyget från mjuka tyger hade jag ingen direkt plan på vad jag skulle sy av det. Jag var sugen på en kortärmad tröja till mig själv men jag har inte hittat nått mönster. Funderar på att beställa vuxen mönstrena på tröjor från ottobre creative workshop men har inte kommit mig för att göra det. Om någon har provat dessa mönster så får ni gärna tala om vad ni tycker om dem! Hur som helst så kunde jag inte vänta med att sätta saxen i aptyget så med hopp om mer sommar och värme fick det bli ännu en solklänning istället. Använde samma mönster som till Molnklänningen jag bloggat om tidigare och det funkade bra även till detta tyg, kanske tom ännu bättre att sy en klänning i detta tyg som är lite mer strechigt än molntyget. Jag är iallafall nöjd, så nu är det bara att hoppas att det underbara vädret vi har just nu håller i sig så att den kommer till användning.


Positivt: Att jag sytt ännu ett plagg åt mig själv! När jag började sy eller snarare innan så trodde jag bara att jag skulle sy till barnen:)


Negativt: Att jag tycker att kantbandet runt halsringningen blev lite slappt eller vad jag ska säga. Skulle nog haft kortare band och stäckt ut det lite mer... Men, men det känns ok när klänningen sitter på så det får nog duga, annars går det ju alltid att göra om! Trist att jag köpte så lite av tyget och att det nu är slut. Har iallfall lite kvar som räcker till nått åt lilleman.

6 kommentarer:

 1. Jättesnygg. Visst är det kul att sy till sig själv ibland!
  -jenny-

  SvaraRadera
 2. Inte syns några slappa kantband här inte. ;-) Toppensnygg klänning!

  SvaraRadera
 3. Hej
  Vilken jättefin tunika!
  Jag fick råd av Miiaoo att titta in till dig eftersom jag söker mönster till en tunika typ som denna men med kort ärm...
  Har du? Kanske du har lust att byta nåt med mig eller så köper jag.
  Mvh Cilla

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails