onsdag 19 maj 2010

Några livebilder...

Här kommer några livebilder på dottern i senast sydda tunikan!
Bakifrån ser den ut så här.





När sommar värmen slog till var det även dags för lilleman att prova sin sommar pyjamas. Varmt så det förslår är det fortfarande så nu är det dags att gå ut om njuta av sommaren så länge den varar. Det verkar om om det är kyligare luft i antågande framåt helgen och nästa vecka!




6 kommentarer:

  1. Vilken liten godbit! Och fin storasyster också! Båda välklädda i välsittande plagg. Härligt somrigt. Här lite längre söderut tackar vi för att ni delade med er av värmen :) Dessvärre verkar den väl försvinna här också framåt helgen, men nu känns det ju som att det ändå finns hopp om sommar så småningom.

    SvaraRadera
  2. Hon är jättefin i sin nya tunika! Din son passar väldigt bra i sin söta pyjamas också! Om man njuter av värmen... Den har ju varat en vecka nu, precis när jag började min föräldraledighet igen... Blir inte mycket sytt just nu pga värmen men livet går före min blogg och sömnaden i alla fall :-) Nästa vecka till morsdag skall vi åka till Piteå på premiärloppis och vara hos svärföräldrarna ute vi havet, hoppas värmen finns kvar då... :-) Ha en skön kväll!

    SvaraRadera
  3. Jättefin tunika, gillar modellen jätte, jättemycket. Som vanligt är hon så fin så fin din dotter. Lillebror har en urfin pyjamas! Så gulligt med de små tofflorna till.

    Hälsningar Madeleine

    SvaraRadera
  4. Så fina de är i sina nya plagg! Idag har vi oxå äntligen fått lite värme!

    SvaraRadera
  5. Vilka härliga bilder, och vad fina dina barn är i sina nya kläder! Tunikan är verkligen söt och tyget var jättesnyggt. Ha det så skönt i värmen!

    SvaraRadera
  6. Så härlig modell och supersöta barn!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails