onsdag 5 maj 2010

Ännu mera moln i sommar garderoben!

Ja, vi får väl hoppas att det är i garderoben och inte på himlen som molnen kommer att befinna sig i sommar!:) Iallafall längtar jag efter en lång, härligt solig,varm och molnfri sommar efter denna snörika vinter.

Denna singoalla ska få ta plats i någon av döttrarnas garderober. Den var tänkt till den äldsta men när hon provade den snabbt för att jag skulle se hur vidden blev i halsen så tyckte jag plötsligt att den verkade lite tight under armarna. Konstigt för mönstret har jag ju använt många gånger förrut... Enda skillnaden är att jag satt mudd i ärmsluten den här gången... Nåja, tur jag har två döttrar med inte allt för stor storleks skillnad! Alltid kan någon av dem ha den förr eller senare. Ska prova den bättre när tillfälle ges så ska ni få se en livebild.


JuMel märket fick ta plats där bak denna gång. Hade tänkt sätta det på ena ärmen men hade som vanligt bråttom och sydde ihop alltihop innan jag kom på att namnlappen inte satt där det var tänkt. Nåja, jag kom ihåg storleks etiketten denna gången iallafall!:)


Mönster och tyg: Singoalla mönster i storlek 8 år från Äppel Päppel. Röda moln i jersey från Jny design och randig mudd från Mg-tyger.


Positivt: Jag blev nöjd med varianten med mudd i ärmslut. Tycker det blev en kul detalj. Mudden blev kanske lite i längsta laget men den går ju att vika upp...


Negativt: Att jag fick göra om halsen en gång eftersom jag fick för mig att jag skulle sy fast resåren som jag brukar göra allt som oftast. Kom sen på att jag aldrig gjort det på denna modell och eftersom den är så vid i halsen så var det ingen bra ide. Mycket bättre att göra vanlig resår kanal!

7 kommentarer:

 1. Jättefin! Blev väldigt fräscht med de randiga muddarna!
  Tusen tack för utmärkelsen, förresten! Blev såååå glad! Kram

  SvaraRadera
 2. Superfin, läckert med de randiga muddarna.

  SvaraRadera
 3. Superfin! Instämmer med föregående skribenter att det är helläckert med de randiga muddarna! Blir sugen att beställa av molntyget om det nu finns kvar...

  SvaraRadera
 4. Superfin tunika och jag gillar oxå de randiga muddarna till. Hoppas oxå på en fin sommar.

  SvaraRadera
 5. Snygg!! De röda molnen är så fräscha!!

  SvaraRadera
 6. Jag föll också för de randiga muddarna. Nytt för mig med muddar på en singoallamodell. Kul med något nytt som blir så bra!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails