fredag 21 maj 2010

Ljusblått med stjärnor...

...är tyget på tunika nr 2. Eftersom både jag och dottern blev så nöjda med modellen till den här tunikan så var jag ju bara tvungen att sy en likadan modell igen:) Jag tycker verkligen att modellen är både snygg och användbar och tygerna från Stoff och Stil är härligt sommar sköna. Kul att hitta tyger som även godkänns av lite äldre barn!
























Eftersom dottern gått och lagt sig när dessa foton skulle tas får ni hålla till godo utan livebilder. Synd, för tunikan gör sig verkligen mycket bättre på än plant liggande eller upphängd på galge!

Mönster och tyg: Mönster i storlek 134 från Ottobre 1/2010 och ljusblå jersey med röda och marina stjärnor från S&S.

Positivt: Det härliga vädret som vi haft i en dryg vecka nu!

Negativt: Att det verkar bli riktigt kyligt till nästa vecka! Usch, vad vi kommer att frysa nu när vi vant oss vid värmen!:(
Ha en trevlig fredag!

Själv är jag hemma och "vabbar" med min 6-åring som hade 39 graders feber igår och i förrgår men som var feberfri i morse. Bra, för då kan vi gå ut och njuta av solen idag!

8 kommentarer:

  1. Jättefin, jag har oxå sytt den.
    Modellen är jättebra./Åsa

    SvaraRadera
  2. Jättesöt! Innan jag öppnade inlägget så såg jag ju bara lilla bilden i blogglistan på min blogg å då såg det ut som att tunikan var sydd i det turkosa ap-tyget... Onödigt vetande.. Eller hur..??! =O))

    SvaraRadera
  3. Åh, vad fin den är! Hoppas att ni är friska nu. Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  4. Ännu ett fint tyg. Modellen på denna tunika är otroligt vacker. Måste kanske ta och köpa mig tidningen kanske... :-) Vädret svalare här men ännu har vi haft sol idag! Trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Underbart med en modell som går hem så mycket att man genast får sy en till. Det är ett bra betyg från barn! Tunika nummer två var också jättefin! Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  6. Supersnygg! Gissa vem som blev avundsjuk här... Kanonsnygg modell och snyggt tyg!

    Hälsar Madeleine och Tova

    SvaraRadera
  7. Den blev verkligen jättefin!Gillar resåren nere i linningen!!=)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails