söndag 1 juli 2012

Gröna trafikmärken!


När man har en snart 5-årig son som älskar fordon och framför allt bilar var det givet att beställa hem lite trafikmärken från Strömming Design. Sonen ville allra helst ha de gröna men det slutade med att vi beställde lite av alla tre färgerna så det lär dyka upp fler trafikmärkes plagg här framöver:) Eftersom gårdagen var en riktig inne dag då det regnade mest hela dagen passade jag på att  klippa och sy denna tröja till honom. Han önskade sig gula kantband men valde tillslut röda när jag sa att han även skulle få en gul trafikmärkeströja framöver.        

Fållade med CP:ns aviga trippelsöm och bandkantade inte med bandkantaren denna gången heller. Nåja, nu har jag iallafall öppnat förpackningen så snart kanske jag vågar prova den också? :)

Mönster och tyg: Mönster i storlek 110 från Ottobre 3/2011 förlängt några cm på längden på fram och bakstycke. Gröna trafikmärken från Strömming och röd mudd från S&S.

Positivt: Att sömnaden flöt på utan trassel och att sonen lekte snällt så jag fick chans att sy:)

Negativt: Regn, och kyla på semestern:( Inte kul!

Slutligen: Ja, jag har ritat av mina två Onion mönster och jag har även ritat mönster till en topp till mig själv men nu när det väl är gjort kan jag inte välja tyg! Suck! Det är inte lätt när man har för mycket tyg att välja mellan:)

5 kommentarer:

 1. Det blev ju jättesnyggt med det röda till/Åsa

  SvaraRadera
 2. Men GUD vad snygg! Har två 5 åringar här som skrek sån vill vi ha mamma!

  Hoppas semestervädret tar och skärper till sig!
  Vad det gäller att välja tyg låt tjejerna rösta eller sy en i varje du väljer på! ;-)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, vad jag gillar de där trafikmärkena! Måste skaffa själv, helt klart.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails