söndag 24 juni 2012

Viol kjol!

Äntligen har jag kommit till skott och sytt iallafall ett litet plagg till mig själv, en kjol i de härliga violerna från Znok. Kjolen gick så klart, med tanke på modellen, snabbt, enkelt och problem felfritt att sy och jag trivs dessutom rätt bra i den så jag tror det blir fler inom kort. Tyvärr insåg jag när jag sytt kjolen att den är minst sagt svår matchad till de övriga kläder som hänger i min garderob... Nåja, sånna problem går ju alltid att lösa:) Tänkte sy ett linne i samma tyg men tyget räcker inte till så nu klurar jag på en topp i violer och turkost enfärgat eller så köper jag helt enkelt lite mer violer...? Eller kanske både och...?

Mönster och tyg: Av ritad HM kjol och underbara violer från Znok.

Positivt: Att jag har semester och att vi haft ett härligt midsommar väder!:)

Negativt: Skulle väl vara yr:s prognos som visar 10 plus grader på ons. Jag vill ha sommar värme nu!

Slutligen: Nu ska jag äntligen ta och rita av mina för länge sedan köpta Onion mönster för nu ska jag sy en tunika/klänning till mig själv!     

8 kommentarer:

 1. Johanna Ulveklint24 juni 2012 kl. 22:55

  Vill bara tipsa om att Znok rear ut sina violtyger nu, 100 kronor/meter. Vet inte om det är för att de ska utgå, men även om det inte är så är det ju aldrig fel att köpa på sig lite. :)

  /Johanna

  SvaraRadera
 2. Syr oxå i violer just nu, härliga!/Åsa

  SvaraRadera
 3. Jättefin kjol på en jättefin tjej! Ja det känns lite svår matchat det tyget så köp du lite mer! ;-) Så syr du lite fler sådana kjolar till dig nu när du är på gång, de är ju så användbara!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ah så fint! Kjolen och passformen är ju perfekt:)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails