söndag 3 juni 2012

Mössor i juni!


Kanske inte så passande att sy mössor i början på juni, solhattar hade väl varit mer på sin plats men har man lovat att sy mössor så syr man mössor:) Tänk föresten att jag vågat klippa i mitt violtyg! En mössa var väl inte vad jag tänkte när jag köpte tyget, snarare en topp eller liknande till mig själv men nu fick en av yngsta dotterns kompisar välja fritt i tyghyllan och då föll valet på detta tyg, Mössan ska hon få som tack för ett par jättefina skor som min dotter fick av henne. Ett par höga basket skor med blommor och med sulor som blinkar när man går:) Kompisen trivdes aldrig i skorna medan min dotter har använt dem flitigt och nu får vi hoppas att S får användning av sin nya mössa, men helst inte förrän till hösten för nu vill vi ha lite värme igen! Mössa nr 2 är en beställning jag fick i en butik på stan förra veckan. Tyget fick jag välja själv men det skulle gärna vara rosa detaljer. Oj, insåg att jag knappt ha några tyger med rosa detaljer trots det stora mänden tyg i hyllan. Till slut valde jag iallfall detta zig zag tyg och hoppas på att beställaren blir nöjd.

Mönster och tyg: Eget mönster modell baggy mössa. Underbara violer från Liandlo och färgglatt zig zag tyg från Jny.    

Negativt: Regn och rusk i juni...

Positivt: Att vädret knappast kan bli sämre...

3 kommentarer:

  1. Fina mössor! Önskar jag hade haft en igår när vi var supportrar till mannen som sprang Stockholm marathon i 3 grade, regn och blåst... Tydligen kallaste junidagen på 84 år!

    SvaraRadera
  2. Det var fina mössor, men hoppas de inte kommer behövas på ett tag:-)

    SvaraRadera
  3. Ja jag syr också mössor här i Juni, känns lite trist men de kan ju användas i höst också! =) Hoppas vi får finväder snart! Snygga mössor!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails