tisdag 17 april 2012

Vuxna klöver!


För ett par år sedan önskade sig en väninna till mig att jag skulle sy en velour singoalla till henne i Jnys härliga molnvelour. Det tog sin lilla tid men till slut fick hon sin önskan uppfylld och till min glädje har hon använt tunikan massor och trivts så bra i den att hon önskade sig en ännu en. Denna gång behövde hon inte vänta lika länge på leveransen så nu hinner hon nog tom använda den lite innan det blir sommar och för varmt för velour tunikor:) Förhoppningsvis blir denna lika omtyckt som den förra!

Mönster och tyg: Delvis om gjort mönster från Stoff och Stil samt härligt grön klöver velour från Liandlo. På denna tunika har jag förlängt ärmarna och fram och bakstycket ytterligare lite mer än jag gjorde på den första jag sydde.
Positivt: Att tyget är ännu finare i verkligheten än på bild:)

Negativt: Att resterande tyg knappast räcker till att sy en likadan till mig själv...

Slutligen: Hoppas jag att jag får tid att rita av, klippa och sy något snyggt av mina nya Onion mönster snart. Först några nya vårmössor till sonen men sedan måste jag väl ändå har bestämt mig för vilket tyg jag ska sy något snyggt till mig själv av!;) Lyx problem, eller hur?!        

6 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig tunika!

  SvaraRadera
 2. Kul att se det tyget live!
  Passade ju bra till vuxen kläder oxå!/Åsa

  SvaraRadera
 3. Supertjusig! Tycker du absolut ska sy en till dig själv -skarva och pyssla med tyget kanske kombinera med ngt och sedan matcha den med ett par gröna Converese ;-)

  (Alternativt så syr du ngt av det som är kvar till stor M så hon kan matcha med gröna C. Så kan du köpa en annan färg till dig hihihi)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hi, hi! Fiffig idé:) Jag måste nog ha ett par gröna Converse iaf:))

   Radera
 4. Härlig!! Jag har också en bit av tyget hemma.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails