tisdag 10 april 2012

Årets första t-shirt!

 Varje år tänker jag att jag ska vara lite förutseende och börja fylla på lagret av sommar kläder i god tid. Brukar tyvärr inte lyckas så bra men nu är iallafall årets första t-shirt sydd!:)  Eftersom jag köpt en hel del nya tyger på sistone kändes det lite extra bra att sy upp den sista lilla biten turkos ocean tyg. Funderade lite hit och dit på vilken/vilka färger jag skulle matcha med och till slut valde jag röda ärmar och vita muddar. Blev rätt så sommar fräscht tycker jag!
Gjorde det enkelt för mig och sydde mudd i hals och ärmslut, skippade täcksöm i raglanskärningen och fållade med CP:ns aviga trippelsöm.

Mönster och tyg: Mönster Riff i storlek 110 från Ottobre. Ocean tyg från Znok, röd jersey från Jny och vit mudd från S&S.

Positivt: Att sommar garderoben är påbörjad:) Det helt fantastiskt härliga påskvädret vi har haft. Sol, sol och åter sol:))

Negativt: Att det snöar idag...:(

Slutligen: Fick jag hem två nya fina Onion mönster från Sydilla i torsdags. Blixtsnabb leverans! Nu återstår bara tid att rita, bestämma tyg, klippa och sy... Hoppas på att få visa något vuxet endera dagen!:)

5 kommentarer:

  1. Supersnygg, här har vi bara regn, regn och åter regn!/Åsa

    SvaraRadera
  2. Jättesnygg! Kul att se vad du ska hitta på för vuxenplagg....

    SvaraRadera
  3. Ja, det börjar ju bli dags nu... Snygg!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails