fredag 27 april 2012

Glittriga stjärnor!


Eftersom min yngsta dotter älskar allt vad pärlor, paljetter och glitter heter köpte jag för ett bra tag sedan ett sliver färgat "stryka på" glitter material inne på en  FB grupp som jag är med i. Som så mycket annat bra och ha material jag köper på mig har det blivit liggandes ett tag och nu när jag äntligen kommit till skott och provat det är både jag och dottern såld på materialet. Fler färger måste snarast införskaffas och sedan är det bara till att rita, klippa sy och stryka och hoppas på att materialet funkar lika bra efter tvätt som innan:) Måste jag säga att dottern är hel nöjd med sin nya mössa?!:)

Mönster och tyg: Turkos jersey från Jny och glitter enl ovan. Eget mössmönster.

Positivt: Att materialet är lätt att använda och blir så fint. Kul att ha något att pimpa enfärgade mössor med:)

Negativt: Att jag för första gången i mitt liv lyckades få någon slags ryggskott förra helgen:( Jag som hade tänkt hinna med att rita Onion mönster och klippa och kanske tom sy åt mig själv i veckan! Inte har det blivit något sånt gjort. Nåja, det blev iallafall en mössa:)

Slutligen: Ryggen är bättre och med lite tur blir det sol i helgen. Trevlig efter allt rusk väder som varit på sista tiden men då lär det väl inte bli något vuxen plagg den här helgen heller...  

2 kommentarer:

  1. Vilken snygg mössa, gillar verkligen färgen på den!
    Det är verkligen superkul med det där materialet!

    SvaraRadera
  2. Det är alltid roligt att hitta nya material att exprimentera med. Tjusigt vart det - stjärnor till en stjärna :o)

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails