söndag 8 maj 2011

I brist på annat...

...visar jag de två senast sydda mössorna. Det känns verkligen som om det råder stiltje här på bloggen och jag vet inte om det är våren eller vad det är som gör att sytiden känns som om det knappt existerar numera. Jag som trodde att skulle jag få massor med tid bara jag pluggat klart men inte vet jag vart den tiden tagit vägen?! Tur för mig att barnens sommar garderober är allt annat än tomma för några nya sommar kläder av alla fina tyger som ligger och värmer hyllorna har det ännu inte blivit. Nåja, sommaren är ju inte riktigt här ännu och det kan knappast bli mindre sytt. Nu ska jag rita lite nya mönster och ta tag i iallafall några av de planerade sommar plaggen. Håll ut , snart kommer det roligare grejor en mössor!:))

Mönster och tyg: Made By Me:s mönster till den röda stjärn mössan och eget mönster till fordons mössan. Samtliga tyger från Jny design.   

5 kommentarer:

 1. Vilka fina röda mössor :o)

  SvaraRadera
 2. Håller med, ibland vet man inte riktigt var tiden tar vägen, och särskilt när solen börjar att visa sig :) Jättefina mössor!

  SvaraRadera
 3. Så där är det ibland. Stiltje i flera dagar... och så vips hittar man ett bortglöm tyg, ja, och så är det kul igen :)! Mössorna är ju för övrigt jättefina.

  SvaraRadera
 4. Rött och vitrt är ju aldrig fel!/Åsa

  SvaraRadera
 5. Fina mössor, rött och vitt är himla härligt!
  Och stiltjen, den är säkert alldeles snart förbi!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails